Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Korán tesztelőknek! Ránéznétek?

Korán tesztelőknek! Ránéznétek?

Figyelt kérdés

Tudom, ilyenkor még barmi lehet, de hajt a kíváncsiság. 😀 Netes one step 10-es, hat nappal nem várt előtt. Tudom gagyi,meg korai, ez a helye? Vagy ebből mi lesz? 😀

[link]

2019. aug. 18. 07:03
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkabb Facellel vagy Predictorral ismeteld meg, a One step teljesen megbizhatatlan.
2019. aug. 18. 09:14
 22/45 khniki ***** válasza:
34%

Látom, smit te is! :) Nekem is ilyesmi volt az első, bár az 4 nappal a nemvárt előtt volt.

36 hkm

2019. aug. 18. 11:51
 23/45 anonim ***** válasza:
100%
Én egy fehér csíkot látom a T csík helyen. Körülötte van elszíneződés a teszten. Ez még negatív. Ismételj 2 nap múlva. Nálam tökéletesen mutatta ez a teszt 4 nappal már a nemvárt előtt.
2019. aug. 18. 12:17
 24/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ismételni fogom, van kazettás és vizeletsugaras is, a biztonság kedvéért. 😀 Azok talán egy fokkal jobb minőségűek. 🙂
2019. aug. 18. 12:28
 25/45 anonim ***** válasza:
100%
Minden tehát megbízható, ha jó időben végzik el és nem hat nappal a nem várt előtt pl. Ciklus hosszától függ, hogy egyáltalán ki lehet e mutatni a nem várt előtt a hcgt. De sajnos sok esetben fenn áll a kémiai terhesség esete, amiről nem is tudnál, ha nem végeznél idő előtt tesztet. Sok csalódáshoz vezethet az agyba főbevalo tesztelgetés. Az elején én is jobban rá voltam pörögve, de aztán szépen lassan megtanultam helyén kezelni a dolgot. Egy pozitív teszt a nem várt előtt nem jelent sajnos még babàt..próbálj meg kicsit lenyugodni és bízd a természetre
2019. aug. 18. 14:34
 26/45 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyetértek az előttem leîrtakkal. Korán tesztelés a fő probléma , nem a tesztek rosszak. Persze mindenkinek szîve joga, akkor tesztel amikor szeretne.
2019. aug. 18. 14:37
 27/45 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy tisztában vagyok mindennel, van két gyerekem, volt vetélésem, kémiai terhességem. Itt a one step tesztre irányult a kérdésem inkább, De azért köszönöm a válaszokat .🙂
2019. aug. 18. 15:15
 28/45 anonim ***** válasza:
68%

Annyira birom, amikor ilyen korai teszteknél jön azonnal a kioktatás.A kérdező egyértelműen leírta, hogy azért nem várja meg, hogy késsen, mert nem akarja :) (Amit amúgy teljesen megértek, én is mániákus korai tesztelő vagyok).

A one spet sokszor az elmaradt menzesz után is halvány, amikor normálisabb tesztekről már leugrik a masodik csík. Így korai tesztelésre válaszs inkább a Facellet vagy a Predictort :)

2019. aug. 18. 16:38
 29/45 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szürke a 2. csík, engem is szívatott már meg a One step 10-es tesztje, váltottam inkább Facelle-re. A one step ovu tesztje jó, de a terhestesztje sajnos nagyon gagyi.

Drukkolok kedves kérdező! 🍀🤞

29N

2019. aug. 18. 16:46
 30/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm a drukkot, meglátjuk, hogy alakul. 🙂
2019. aug. 18. 19:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!