LH-teszt. Mindhárom pozitív? Ránéznétek? Ezek szerint van peteérésem?
Én mind a hármat pozitívnak látom. Hétfő-kedd-szerdan csináltam őket délben (fentről lefelé) . Nem ismerem ki magam, most csináltam először. Csak fura, hogy hétfőn vettem, és elsőre pozitív lett. A harmadik ugyan már gyengébb, de szerintem még mindig pozitív. Menstruációm vagy van, vagy nincs. (pár havonta vérzek egy-két napot vagy egy-két hetet, változó. 8 hónapja szültem, a nőgyógyász szerint nincs gond, hormonális és összefügg a szoptatással is. ) De akkor ezek szerint van peteérésem? Szeretnék teherbe esni, voltunk együtt tegnap, tegnapelőtt is. Érdemes még ma is? Van valakinek valami tanácsa, tippje, hogyan sikerülhetne?
Az utolso tuti nem pozi.
Az LH teszt, az LH csucsot jelzi, ettol meg elofordulhat, h nem reped meg a tuszo.
Aktus utan 12-16nappal erdemes legeloszor tesztelni.
Beagyazodasra en is csak utolag jottem ra, h az lehetett es nem is ereztem minden terhessegemnel, csak pont az elso kettonel.
"Előbb ciklus kellene..."
Jó lenne, de nem sokat tehetek... Fogalmazok másképp: van ciklusom, csak kiszámíthatatlan. 8 héttel szülés után már megjött. És ahogy itt olvasom, sokaknál így is összejött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!