Szerintetek ez a teszt negativ vagy halvány pozitiv? Képet csatolok lent!
2019. aug. 3. 09:36
1/35 anonim válasza:
Első ránézésre halvány pozitívnak tűnik, de azért szerintem csinálj egy másik tesztet is (más fajtát), kicsit furán néz ki a második halvány csík.
2/35 anonim válasza:
En mintha latnek ott valamit :) elmaradt mensi utan vagy mar? En ujra Tesztelnek 2 nap mulva :)
3/35 anonim válasza:
Ez halványan pozitív egy pár nap múlva újra kell próbálni a tesztet vagy venni kell olyat ami nagyon nagyon érzékeny és azzal megpróbálni újra.
4/35 anonim válasza:
Szerintem korai lenne még örülni.
5/35 A kérdező kommentje:
Melyik az a teszt ami nagyon nagyon érzékeny? Milyet vegyek?
2019. aug. 3. 09:48
6/35 anonim válasza:
Facelle-t (rossmann saját márka) ajánlom, nekem az ovu utáni 9. napon halvány pozitív lett.Drukkolok!
7/35 anonim válasza:
Valami van ott...dm es predictor earlyt vegyél nekem 4 nappal előtte full pozi lett
8/35 anonim válasza:
Facelle vagy Predictor. Drukkolok :)
9/35 anonim válasza:
Én neten rendeltem a Fastest-en 10-es érzékenységűt, ilyet gyógyszertárban nem tudtak adni.
Ez pedig egy halvány pozitív teszt! :))))))
10/35 anonim válasza:
Jah, a Fastestest úgy kaptam meg, hogy egyik nap megrendeltem, másnap 10-re hozta a posta villámgyorsan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!