6 nappal a nem várt elött 2 pozitiv halvány terheségi teszt? Ez vajon biztos?
Figyelt kérdés
Sziasztok csajok! :) 2 halvány pozitiv tesztem lett tegnap. Lehetséges? Járt már valaki ebben a cipőcskében? 28 naposak a ciklusaim.2019. júl. 26. 09:57
1/21 anonim válasza:
Biztosnak épp nem mondanám, de bíztató.
Gratula és minden jókívánságom. :)
3/21 anonim válasza:
Nem biztos. Ettől még meg is jöhet. 6 napod van a nem vártig. Uralkodj mar magadon!
4/21 anonim válasza:
Az első 12 hét sem biztos, nemhogy menstruáció előtt! Drukkolok, hogy jó süljön ki belőle de szerintem te is érzed, hogy ebből bármi lehet!
5/21 anonim válasza:
Nekem 5 nappal nem várt előtt lett pozitív, és nem halvány
Csináltam mert “‘nem tudtam URALKODNI MAGAMON” 😉 és mert voltak jelek
Ma vagyok 11 hetes terhes
Szurkolok ..
Jaaaaa és ne figyelj az ilyen megkeseredett p@rasztokra
6/21 khniki válasza:
Nekem 4 nappal előbb lett pozitív, nagyon halvány. A nemvárt napjára lett egyforma erős a 2 csík, már a 25-ös teszttel is.
32 hkm
7/21 anonim válasza:
Korán volt peteérésed! Nekem is így volt csak nekem 5 nappal vérzés előtt. Már két éves .
8/21 A kérdező kommentje:
Köszönőm szèpen mindenkinek a válaszàt! És azelőtt valamit éreztetek ? Mert nekem kb 2 napja fáj a mellem és a fejem s érdekesen görcsöl a hasam 1-2 percig max. Amit még nem igen éreztem soha. És nem beszélem be magamnak :) és nem vagyok türelmetlen tipus csak most kiváncsiság furdalt hogy vajon vajon. Uralkodó tipús vagyok :)
2019. júl. 26. 11:12
9/21 anonim válasza:
4-es vagyok! Az ég világon semmilyen tünetem nem volt, csak a menzi elmaradása. Utána kezdtem érezni a mellfeszülést, pici görcsölgetést és csak a 6-7. héten lett hányingerem.
10/21 anonim válasza:
5 ös vagyok
Néha kicsit szédültem de csak percekre
Ezen felül jött fel a savam de kegyetlen mód
Soha előtte nem volt ilyen
Ezért csináltam a tesztet . Nekem is fajt a mellem . Most egyenlőre csak a mellbimboim érzékenyek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!