Vasarnapra nem várom. Ez halvány pozi teszt ágy csak száradási csík?
2019. aug. 2. 16:45
2/25 anonim válasza:
Látom mire gondolsz. Nekem is volt ilyen tesztem és sajnos nem lett baba
3/25 anonim válasza:
Én is látok rajta halvány csíkot.
5/25 anonim válasza:
100 tesztnél is többet csináltam az elmúlt 10 évben.
Ilyen tesztem is gyakran volt. Amikor baba lett, egyértelmű volt a legesleghalványabb is, szép halványrózsaszín. Az ilyenek nem jelentenek sajnos semmit sem.
6/25 anonim válasza:
"Ez halvány pozi teszt ágy csak száradási csík?"
Ez kérlek szépen egy tökéletesen negatív teszt, egyetlen egy csíkkal. De hogy minek kell tesztelgetni a nem várt előtt, ezt soha nem fogom megérteni....
7/25 anonim válasza:
"De hogy minek kell tesztelgetni a nem várt előtt, ezt soha nem fogom megérteni...."
Örülj neki! Őszintén!
8/25 A kérdező kommentje:
Azert tesztelgetek nemvart elott mert volt már vetelesem és pozi teszt utan rögtön kell mennem gyógyszerért. Örülök h neked nem kell előbb tesztelgetest kívánom h legyen is igy szívből kívánom!!
Köszönöm a válaszokat.
2019. aug. 2. 17:34
9/25 anonim válasza:
Szerintem van 2. Csík csak még nagyon korán vagy, reméljük pár nap múlva erősödik :)
10/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Csinálok még a hétvégén is. Eddig ha csináltam tesztet ilyen csík soha nem volt rajta. Ha erősödik megyek is a dokihoz gyógyszerért. :)
2019. aug. 2. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!