Vasarnapra nem várom. Ez halvány pozi teszt ágy csak száradási csík?
2019. aug. 2. 16:45
21/25 anonim válasza:
Sajnos még bármi lehet :S Két naponta tesztelj, de ha nem erősödik, akkor lehet csak kémiai és megfog jönni . Esetleg vértével magán laborban?
22/25 anonim válasza:
Mi a francért nem egy 10eset veszel vagy mész vérvételre? Ez így jobb, mert kétnaponta meg lehet kérdezni?
23/25 Norko válasza:
Drukkolok, hogy erősödjön! 🤞🏻☺️ Nekem sokszor volt szellemcsíkos, szaradasi csikos tesztem, de azok halványabbak voltak a tieidnél. Szóval ezek pozitívak, szép lassan sötétebb lesz az a csík!
24/25 A kérdező kommentje:
Sziasztok tegnap sajnos spontán vetelesem volt. :( úgyhogy jók voltak a tesztek.
2019. aug. 8. 09:40
25/25 anonim válasza:
Sajnálom. Emiatt nem szabad tesztelni, csak ha már késik.mdehátnén sem bírtam ki sosem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!