Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Facelle VS one step teszt...

Facelle VS one step teszt raneznetek?

Figyelt kérdés

Melyiknek higyjek? Mind mai felső one step 10 orasi pisibol azt hittem elázott a másik 2 órás pisi a facelle pedig mostani de az nega elvileg mind 10es érzékenységű. Mensi nov 22 volt utoljára. Jan 3 doki pcot állapított meg így nem tudok viszonyítani.

[link]

[link]

2019. jan. 23. 17:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem pozi.
2019. jan. 23. 17:40
 2/15 anonim ***** válasza:
felső kettő egyértelmű pozi,fura,hogy a facelle nega, ismételj reggel!
2019. jan. 23. 17:48
 3/15 A kérdező kommentje:
Mindenképp ismétlés, de nekem is az a fura h a facelle nega... De a 2 one step se lehet hibás mert erősödött és egyértelműen rózsaszín a csík
2019. jan. 23. 17:52
 4/15 anonim ***** válasza:
65%

plusz utolso menzid ota is sok nap telt el...

nem tudom,mar javaba mutatnia kene minden tesztnek szerintem

2019. jan. 23. 17:53
 5/15 A kérdező kommentje:
Tuti nem akkor jött össze, mert jan 3 voltam nődokinal és ő sok apró cisztat látott ekkor mondta hogy valószínűleg pco és ezért nem jött még meg a mensi
2019. jan. 23. 17:58
 6/15 anonim ***** válasza:

Hat én nem tudom .... a facelle egy nagyon jó márkájú teszt ... és nagyon érzékeny !

Nekem 4+5 naposan sokkal erősebb volt a teszt csík mint a kontroll !

[link] Ilyen volt !

Szóval nem tudom ..... a one step-rol mostanában annyi rosszat olvasni :(

Nem tudom tényleg én azt javaslom csinálj egy 3. Típusú tesztet pl predictort és akkor ha az negatív akkor szerintem nincs Baba! Ha pozitív akkor jó eséllyel a one step nem hazudik !

Egyenként én is PCO -val kuzkodtem és nekem is halvany tesztjeim voltak amikor mentem dokihoz boldogan hogy valószínű terhes vagyok és akkor derült ki hogy cisztaim vannak !

Szóval nekem akkor nem babát jelzett !

A fenti kép amit csatoltam na az már a babát jelezte !

2019. jan. 23. 19:44
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2019. jan. 23. 19:49
 8/15 anonim ***** válasza:
A one step egy olyan gyenge teszt, hogy ha az pozitív, ott már biztos van valami. Ezek meg egyértelműen azok. Tesztelj reggel mással is, és írd majd meg hogy mi volt! Drukkolok!
2019. jan. 23. 20:06
 9/15 A kérdező kommentje:
Rendben, reggel facellevel tesztelek megint
2019. jan. 23. 20:59
 10/15 anonim ***** válasza:
Idon belul jott ki a pozitiv??
2019. jan. 23. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!