Ránéznétek a görbémre? Lehet reménykedni? Holnapi teszt nem korai még?
Sziasztok!
Holnap leszek a 12. dpo-n. A hőm szerintem alacsony, viszont tartósan 36.5-36.6 között van. Átlagosan 33 naposak a ciklusaim, az előző hónap volt csak annyira hosszú (és ott cikkcakkos is volt peteérés után a görbém).
Szerintetek korai lenne holnap reggel tesztelni? 25-ös x-epil van itthon.
Én 2 napot még biztosan várnék a helyedben, de ha nem sajnálod a tesztet akkor hajrá! :)
Középidőben nem nagyon voltatok együtt ha jól látom, de természetesen szorítok Nektek! :)
Köszi a válaszokat!
Csak azért gondoltam, mert az mindig állandó, hogy a 13-14. dpo-n jön meg a menstruációm. Tehát most előbb volt peteérésem, mint szokott lenni...
5-ös:
Úgy tudom, hogy akinek eleve hosszú a ciklusa, annál a termékeny napok száma is több. Ciklus.hu szerint ovu előtti 6 nap és ovu utáni 3 nap még van esély a babára. Tehát összesen 10 nap van, amikor nagyobb az esély.
Mindenesetre tegnap kellett volna megjönnie, ráadásul a hőm is emelkedik. Szóval van remény. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!