4 napja késik! Ma délkörül teszteltem ami nagy szomorúságomra negatív lett. Ellenben mintapéldánya vagyok azoknak a tüneteknek amik a korai terhességgel járnak. Nektek a kését követően mennyivel lett pozitív a teszt?
4 nap után már legalább halványnak kellene lennie. persze nincs kizárva a terhesség sem ,főleg hogy tüneteid is vannak.legközelebb reggel csináld
nekem már a késés előtt 1 nappal kétcsikos volt (gabriel teszttel)
Nekem 3 nap késés után délutáni tesztből erős pozitív eredményt lett Gabriel teszttel.
Amúgy mennyire volt koncentrált a vizeleted? Mert ha mondjuk teszt előtt fél órával, 1 órával voltál pisilni, akkor ha van is baba a dologban, akkor nem biztos, hogy kimutatja. Ezért ajánlott inkább a reggeliből csinálni, mert akkor előtte néhány órával nem mész el pisilni. Mert ha alacsony a HCG szint még, akkor egy nem koncentrált vizeletből nem feltétlenül fogja kimutatni a teszt, még ha van is HCG a szervezetben, mert terhes az illető.
Nyilván, amíg nincs vérzés, addig lehet reménykedni.
De inkább reggeli vizeletből csinálj tesztet.
Én egy heti késés után csináltam pozitív tesztet. (5 hónapja próbálkoztunk)
Akkor már biztosan kimutatja, hogy milyen állapotban vagy.
Nem tudom az előzményeket, de ha nagyon akarod vagy esetleg régóta vágysz babára, akkor lehet olyan tüneteket produkál a szervezeted...
Szia. Nekem 2 nap késés után 2. pisiből lett ilyen a tesztem.
De ha később volt PÉ-d akkor simán lehet, hogy nem mutatja még a teszt.
Volt már máskor is, hogy késett?
kedves utolsó! gratulálok a zebramintás tesztedhez :D
az enyém nem nézett ki ilyen jól
Legutoljára októberben rendetlenkedett egy - két napot...előtte márciusig tudtam visszanézni és szabályos 30 napos ciklusaim voltak. pe-t meg ilyeneket egy pár hónapja nem követek nyomon mert elég sok volt már a csalódás :)muszáj volt kicsit kiszakadnunk ebből a gondolatkörből...eléggé meg tud terhelni egy kapcsolatot az ilyesmi. remélhetőleg meglesz a "foganatja" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!