Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csinaltam egy tesztet kb egy...

Csinaltam egy tesztet kb egy hete ami halvanyan pozitív lett ma csináltam egy masikat ami negatív lett igaz hogy direkt ittam üdítőt elotte hogy sikerüljön megcsinálni ez befolyásolja a tesztet?

Figyelt kérdés

2014. márc. 4. 18:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Épp az bent a lényeg, hogy ne igyál sokat, mert akkor nem lesz akkora a HCG koncentrációja, hogy kimutassa a teszt. Reggeli első vizeletből csinálj holnap :)
2014. márc. 4. 18:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2014. márc. 4. 18:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez butaság, amit az első ír. A HCG vagy van a vizeletben, vagy nincs. Az ovu teszteknél ajánlják, hogy ne igyunk előtte, de az LH hormon folyamatosan jelen van a vizeletben, csak peteéréskor magasabb a koncentrációja.

HCG csak terhesség esetén van a vizeletben, tehát nem folyamatosan.

Ha egy hete már + volt a teszt, akkor ha egy héttel később csinálod, már bármilyen vizeletből pozitívnak kéne lenni.

Lehet, hogy a teszt rossz. A mostani, vagy az egy héttel ezelőtti. Holnap csinálj egyet ismét, bármi is lesz az eredmény, keress fel egy orvost utána.

2014. márc. 4. 20:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Elég halvàny volt az első tesztem alig atlatható de holnap csinàlok ujjat:) köszi
2014. márc. 4. 20:20
 5/6 anonim ***** válasza:
az utolsóval értek egyet, nekem nemvárt napján halványka pozi volt, ma egy héttel később meg egyforma erős a 2 csík...lehet elindult vmi, de nem fejlődött tovább, menj dokihoz mert lehet missed ab kellesz hogy kitisztulhass
2014. márc. 4. 20:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Teszteltél?
2014. márc. 5. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!