Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Korán tesztelőknek! Ránéznétek?

Korán tesztelőknek! Ránéznétek?

Figyelt kérdés

Tudom, ilyenkor még barmi lehet, de hajt a kíváncsiság. 😀 Netes one step 10-es, hat nappal nem várt előtt. Tudom gagyi,meg korai, ez a helye? Vagy ebből mi lesz? 😀

[link]

2019. aug. 18. 07:03
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! 😀 Csak felhomályosítalak, hogy jobb férjem nem is lehetne. 😉 Két gyönyörű gyermek édesanyja vagyok, és akkor pisilek tesztre, amikor jól esik! 😀 De sajnálom, hogy ilyen keserű vagy, a Te életedben valami nagyon nem stimmelhet. Engem hidegen hagy, ki mikor tesztel, mert én kifejezetten élvezem, és izgalommal tölt el, mikor sikerül, és nyugiiiiiii, abba sem fogok belebetegedni,
2019. aug. 18. 08:02
 12/45 A kérdező kommentje:
Ha nem jön össze egyből. 🙂
2019. aug. 18. 08:02
 13/45 anonim ***** válasza:
100%
OneStepet tesztnél sokszor látszik a tesztcsík helye.Engem is ,,szívatott" már meg.Ha jól megnézed semmi rózsaszín színe nincs a tesztcsíknak.Korán teszteltél, lehet még bármi de ez a teszt negatív.
2019. aug. 18. 08:04
 14/45 anonim ***** válasza:
88%
Mikor terhes lettem a Facelle után el lőttem egy 10es one stepet ugyanígy nézett ki, másnap már tisztán kivehető volt a második csík és nem volt kérdéses.
2019. aug. 18. 08:12
 15/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat 🙂
2019. aug. 18. 08:14
 16/45 anonim ***** válasza:
37%

"Engem hidegen hagy, ki mikor tesztel, mert én kifejezetten élvezem, és izgalommal tölt el, mikor sikerül, és nyugiiiiiii, abba sem fogok belebetegedni"

Akkor miért is nem tudod megvárni, hogy késsen?

2019. aug. 18. 08:14
 17/45 A kérdező kommentje:
Mit nem értessz? Azért nem várom ki, mert nem akarom. Mindkét terhességem jóval előbb kimutatták a tesztek. Bocs,3, a kettő között volt egy vetélésem is.
2019. aug. 18. 08:16
 18/45 anonim ***** válasza:
100%
Kifeheredve latszik a csik helye, ergo ez a teszt negativ.
2019. aug. 18. 08:41
 19/45 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egy negatív teszt, bár a onestepnél nem lehetsz biztos semmiben...Annyira változó minőségű a terhességi tesztjük, hogy az valami förtelem. Az LH tesztjüket szeretem, de a terhességi az gagyi. Viszont 6 nappal nemvárt előtt nagy butaság tesztelni amúgy is. Mi van ha pozitív lesz majd pár nap múlva, de aztán időben megjön a vérzésed? Jól tudod azt majd kezelni?
2019. aug. 18. 08:57
 20/45 A kérdező kommentje:
Természetesen. 🙂 Tisztában vagyok mindennel, mégis jobb szeretem előbb tudni. Ne kérdezd miért, mert én sem tudom. 😀 majd kiderül, de mondom, szerencsére nem vagyok a nagyon elkeseredős típus. Köszönöm a választ. 🙂
2019. aug. 18. 09:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!