Ha évek óta nem estem teherbe megszakításos szexszel, akkor vmi gond van?
Az egyik barátnőmnek mindkét gyereke inszeminációval jött össze, mert a férjének nem volt jó a spermaképe, úgy, hogy az előző kapcsolatából 3 gyermeke van a srácnak. Náluk is a férje tiltakozott, hogy minek menjen kivizsgálásra, már van gyereke, és tessék, 2 év után, miután a nejét full kivizsgálták és kiderült, hogy minden ok, hajlandó volt és meglepetés: végig ő volt a “gond”.
Amikor mi kezdtünk próbálkozni, az 5. hónapban jött össze, előtte voltam nőgyógyásznál és mondtam, h próbálkozunk, de ha nem jön össze X ideig, akkor tuti velem van a gond, mert a férjemnek 5 éve menedzserszűrési program keretében felajánlották az ingyenes spermavizsgálatot és minden rendben volt. A nőgyógyászom azt mondta, az már nem érvényes, orvosi értelemben csak a 6 hónál nem régebbi vizsgálat ér vmit. Úgyhogy én is azt mondom, amit itt páran már előttem, az, hogy valaha teherbeejtett egy nőt, nem garancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!