Tényleg annyira kockázatos a megszakításos védekezés?
Egyik barátnőm is nagyon büszke volt rá, h megszakításos."védekezés" mellett 15 év alatt nem esett teherbe. Aztán kiderült, h a férjnek nincs élő spermája 🤷♀️ Úgy tényleg hatásos.
Szóval az nem védekezés. Nyilván csökkenti az esélyeket, szóval aki beéri ennyivel, annak megfelelő a módszer.
Két típus van. Vagy van a férfinek az előváladélban sperma, vagy nincs. De gondolom senki se vizsgáltatja ki erre előtte. Plusz ott a hiba lehetőség, ha előtte pár órával elélvezett, és maradt a húgycsőben.
Szóval igen, csak szerencse kérdése.
Barátnőm 8 évig nem esett úgy teherbe. Aztán egyszer mégis.
Mi egyszer próbáltuk. Egyből terhes maradtam.
Nem tudom, hogy másnál mi a helyzet, de nálunk 10 évente egy nem tervezett gyerek is számít.
Az pedig óriási felelőtlenség, mikor szinte reklámozzatok, hogy persze, csináld csak, teljesen biztonságos. Rengeteg tini olvassa az oldalt. Aki szerint a szülő a hülye, ha szerinte így teherbe lehet esni, mert a gyakorin mindenki leírta, hogy nem lehet. Amúgy is ingyen van, nem úgy, mint a gumi és a tabletta. Aztán csodálkozik pár hét múlva a két csikos teszt felett, hogy de hát ők védekeztek.
Előváladékban akkor van sperma, ha előtte ejakuált már. Amúgy nincs.
Itt a gyakorin mindenki így esik teherbe, amúgy nekünk bejött. Nyilván nem kanos tinifiúknak kell így védekezni. Meg az sem hátrány, hogy én speciel tudom mikor van peteérésem.
Igen, csak a szerencsének köszönhető az, ha valaki nem esik teherbe megszakítás mellett! Ez egy jó meglátás.
Ugyanis a megszakítás NEM védekezés. 4 olyan barátnőm is van, aki megszakítással maradt terhes. Az egyiknek 5 évig volt szerencséje, a másiknak 2, majd egyszer mégis csak terhesek maradtak.
Aki nem akar gyereket, az legyen már képes normálisan védekezni, de a minimum h ne reklámozza a GYK-n h mennyire “megbízható” ez a módszer, mert baromi sok tini és fiatal olvassa ezt a kategóriát és mit látnak...? Áhh a megszakítás tök jó, ingyen is van és terhes sem leszek, minek ide gumi?! Aztán majd pislog, mint hal a szatyorban, mikor terhes marad. Így is naponta legalább 3-4 “Vajon terhes vagyok?” ill. “Ennyitől lehetek terhes?” kérdés van, csomoan képben sincsenek a saját testükkel, de azért szexelnek és akkor ennek tetejébe még azt látják, hogy bőven elég megszakítást alkalmazni..
Hát figyelj, majdnem egy évig alkalmaztuk a megszakításos módszert, mielőtt tervezetten terhes lettem a lányommal. úgy voltunk vele, hogy nem baj, ha becsúszik, csak az éles próbálkozással meg akartuk várni az esküvőnket. Nem csúszott be, de élesben rögtön teherbe estem akkor is, meg később a fiammal is, úgyhogy nem a termékenységben volt hiba.
Most így két gyerek után már egyáltalán nem szeretnénk többet. Nem merjük a megszakítást alkalmazni, bármennyire is bejött korábban. Szerintem annak való, akinek nem gond, ha még is becsúszik a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!