Ha évek óta nem estem teherbe megszakításos szexszel, akkor vmi gond van?
Figyelt kérdés
35 vagyok, évek alatt sok évet kell érteni, kb 7,illetve az utolsó fél évben volt egy-két éles akció is. Megfelelő időben talán 1,összesen kb 5.2019. aug. 6. 05:28
1/26 anonim válasza:
Ezt ebből nem lehet megállapítani. Lehet, hogy van, lehet, hogy nincs. Lehet, hogy veled, lehet, hogy a pasival.
Ha minden akció éles lett volna, akkor egy év után lehetne feltételezni, hogy valami gond van.
2/26 anonim válasza:
Én is azt hittem,hogy nekem nem lehet gyerekem,mert mi 10 évig csináltuk így.Mikor babát szerettünk volna 3 hónap alatt összejött.
3/26 anonim válasza:
Utolsó, mintha magamat olvastam volna. Egy rossz diagnózis miatt azt hittem, hogy nem lehet természetes úton babánk. Miután kiderült az ellenkezője, a második hónapban sikerült
4/26 anonim válasza:
Lehet, hogy csak szerencsétek volt.
Nálunk sajnos kiderült, hogy a férjemnél gond van. :(
Természetes úton szinte kizárt, hogy gyerekünk legyen.
5/26 anonim válasza:
Én is 8 évig így védekeztem, először az akkori barátommal, majd a férjemmel is. Egyáltalán nem volt egyszerű teherbe esnem. Lombik lett a vége 36 évesen.
Akkor tudod meg, ha próbálkoztok és/vagy kivizsgáltatjátok magatokat - már ha a baba a cél.
6/26 anonim válasza:
Dehogy!! 11 éve csak ezt a módszert alkalmazzuk, 3 gyermekünk azonnal fogant, amikor élesben ment. Soha nem lettem megszakitastól terhes.
7/26 anonim válasza:
Dehogyis.
A megszakítás az esetek zömében működik. Mi is így védekeztünk, amikor pedig gyereket akartunk, akkor sehogy és sikerült is.
8/26 anonim válasza:
Dehogyis. Mi elesben csinaltuk. Igy is 7evet vartunk a babora igaz 1,5ev utan elmentunk vizsgalatokra de szerencsere mind a kettonknel rendben volt minden. Most a masodik babaora is 5evet vartunk. En be tudtam a stresszes munkahelyemnek amivel a dokim is egyet ertett. Mert mind a 2szer at kerultem masik reszlegre max 3honap es ossze jottek a babak.
9/26 anonim válasza:
Megszakítás sem volt, de 6 év próbálkozás után fogant meg teljesen természetesen a nagylányunk. A kistesói első-második hónapban összejöttek. 😊
10/26 anonim válasza:
Nálunk is 16 éve működik a megszakítás, a két tervezett gyerekünk meg a 2. ill 5. hónapban fogant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!