3hónapja szedtem a f. gátlót, most 1hónapot kihagytam. Már 2hete lassan hogy nem jött meg. Rendesen beállt a menstruációm, maximum 1napot csúszott eddig. Megszakításos módszert alkalmazunk. Eddig semmi gond nem volt még. Mit tegyek?
Köszi:)
De amúgy a tabletta után elvileg normálisan kéne megjönnie,vagy tévedek?
Úgy izgulok:)
Amúgy nem nagy tünetek vannak,de azért furcsábban vagyok...Bár még az is lehet hogy bemesélem magamnak...:)
ööö...Már kimutatja a tesz?Lassan 2hetet késik:(
Köszönöm.Pénteken elvégzem.Igazából még nem teszteltem,így fogalmam sincs hogy melyik a jó.Felsorolhatnátok egy párat,amit érdemes megvenni...:)
Szóval akkor természetes hogy kihagy a menstruációm?
Mert én meg vagyok bizonyosodva,hogy éppen az hogy ennek be kell állítania azt.Illetve nekem már beállt,most nem értem mi van:(
Igen ez egyértelmű.
De sok helyen meg pont azt olvastam hogy ilyenkor pont az hogy nem szabad késnie:(
Nem tudom...
Viszont a mell mitől lehet eres,és a miért ég(de csak egy kicsit)
Ez is a tabletta miatt lehet?
Dohányzó létemre,szó szerint hányingerem van tőle,de valamikor meg éppen nem annyira.
Napok óta 37 között mozog a hőm.Van amikor majdnem 38,pedig nem vagyok beteg,és nem érzem magam lázasnak,egy kicsit se...Tesztelek az a biztos!Vagy az sem?:)Kitudja már...semmi sem biztos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!