2hete szültem, de halva született a babám,4x magára tekerte a köldökzsinórt. Az orvos azt mondta minimum 6hónap múlva lehet újra probálkozni. Mivan ha nem várom meg a 6hónapot? TUDOM FURCSA KÉRDÉS DE SZERETNÉK ÉRTELMES VÁLASZT KAPNI.
Én is felpontoztalak, teljesen igazad van.
Nem hiszem, hogy most ezen kéne gondolkodni, hogy mikor lehet újabb gyermeked. Még csak két hét telt el!!
Szerintem meg rohadtúl nem tudjátok, hogy mit LEHET gondolni és mit nem! Csak aki átélt hasonlót, az sejtheti, de mindenkinél más a reakció. Én a 26. héten vesztettem el a babám, és én is arra gondoltam, hogy mikor lehet újra próbálkozni, ez v.mi túlélési ösztön is lehet, máshogy nem is lehet felfogni a történteket, csak úgy, hogy van még remény egy másik babára. Ne ítélkezzetek, ne küldjétek a kérdezőt egyből pszichológushoz, biztos van szerető férje, családja, ezt a nők túl szokták élni, és igenis gondoljon arra, hogy mikor eshet újra teherbe, mert ez NORMÁLIS. Aki terhes lesz, annál benne van a pakliban, hogy elveszti a babát, ezt mindenki tudja, ha így döntött a sors/természet, annak oka van, ha így fogja fel valaki, attól az illető még nem bolond. Kedves kérdező, egyél méhpempőt, az regenerálja a méhedet, meg szedjél terhesvitamint. Viszont tényleg várd ki a 6 hónapot, nem olyan vészes, de egyébként úgysem leszel terhes, ha a szervezeted nem készült fel rá teljesen. Sok erőt kívánok, kitartást, és mielőbbi egészséges kisbabát!
M.
Egyetértek az utolsóval, szerintem is könnyen beszéltek! Aki gyereket szeretne, az szeretne minél előbb, amikor nekem elment a babám, én is minél hamarabb szerettem volna újra próbálkozni, és nem vagyok szociopata (köszi a szakszerű ténymegállapítást - nyilván nem vagy szakember, hiszen egy szakember nem olyan buta, hogy ennyiből egyből szociopátiára következtessen), csak egy normális ember, aki szeretne mihamarabb anya lenni.
Persze kibicnek semmi se drága, a partvonalról könnyű okoskodni.
Amúgy meg nem is ismerjük a kérdezőt!
Mindenki más és valaki ezt magába le tudja zárni 1 vagy 3 nap alatt is és továbblép, valakinek meg évek kellenek. És gondolom a környezete meg "sajnálja" és ezt lehet hogy a kérdező nem veszi jó néven, és ő inkább olyan, hogy inkább előbb a tettek mezejére lépne, mintsem sajnáltatja magát... nem tudhatjuk.
Ám, légy bölcs és hallgass a dokidra, ha esetleg vissza kell menned hozzá, kérdezz rá, hogy miért is kell várni fél évet. Lehet hogy olyan választ kapsz, amitől megnyugszol, hisz' gondolom többedmagammal nem vagyunk szülész-nőgyógyászok, bár az ok megjelölésénél én is a regenerálódásra szavaznék (méh és a hormonháztartás) :)
(egy pályáját elhagyó nővér)
Nem megy olyan egyszerűen halva szülni.4x tekeredett rá a babára a köldökzsinór ezt hogy a fenébe nem vették észre UH-val,meg NST-n????????Nem értem.Semmi előjel nem volt?Vagy vajúdáskor,fájásokkor azért jelezték volna a gépek az oxigén hiányt nem?
Jaj ez borzalmas...
de szerintem sem normális,hogy 2 héttel a gyermeke elvesztése után már egy lehetséges másik terhességen agyaljon valaki.Nekem hónapokig lehet évekig nem menne másra gondolni.....keresném a hibát stb,de nem akarnék egyből teherbe esni.
3 gyermekes+29 hetes km.
Kedves utolsó válaszoló! A NEGYEDIK gyerekedre várva, szerintem te nem vagy abban a helyzetben, hogy ezt a kérdést átlásd, könnyen mondod, hogy várnál hónapokat (éveket?), de akinek az első baba lenne, az türelmetlen. 3 gyerek után nem olyan nagy teher várni, jézusom, ennyire nem lehetsz érzéketlen.
M.
Szerintem pedig igy a termeszetes hogy az elvesztett gyermeket "potolni "akarja.
De elobb lelkeben el kell tudjon bucsuzni a kisbabajatol akit elvesztett ha ez megvan akkor johet a kovetkezo baba.
Oszinte reszvetem es nagyon sajnalom ami veletek tortent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!