Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért van az, hogy sok nő,...

Miért van az, hogy sok nő, aki tervezetten teherbe akar esni, annak nem jön össze, aki meg a háta közepére se kívánja annak az első adandó nem védekezéses alkalommal sikerül?

Figyelt kérdés
Gondolkodtatok már ezen? :)

2019. júl. 30. 19:45
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Őszinte leszek, en utóbbi kategoriába estem bele.... egyetlenegyszer nem védekeztem, összejött... nagyon nem terveztük pedig.

Végül megtartjuk.

2019. júl. 31. 23:25
 12/13 anonim ***** válasza:
77%
Mi több mint 3 évig próbálkoztunk, és ezekben az időkben sokat gondoltam arra hogy nekünk miért nem jön össze. Tavaly kb minden hónapban teszteltem, de belefáradtam, minden egyes negatív teszt elszomorított. Idén nem voltam rástresszelve, csak május közepén észrevettem hogy már eltelt a 2 hét mellfájdalom, azután megszokott jönni, de mikor a harmadik hét eltelt vettünk egy tesztet ami nagyon erős pozitív volt, ekkor már 5 hetes voltam. Nagyon aggódtam hogy megmaradjon, most 17 hetes vagyok de még mindig nem kürtöltem világgá, csak a szűk családi kör tudja. Nem vagyok az a fajta aki mindent kitesz fb-re hogy mindenki lássa.😊
2019. aug. 2. 23:58
 13/13 A kérdező kommentje:
12 -es szívből gratulálok a Boldogságotokhiz, legyen jó egészségetek es sok örömötök Benne!
2019. aug. 3. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!