Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Anyukák! Akiknél nehezebben...

Anyukák! Akiknél nehezebben akar összejönni a második baba, mint az első, nem keseredtek el?

Figyelt kérdés

Én most olyan selejtesnek érzem magam. Igaz, ma megyek dokihoz, de tudom,hogy baj van! Éjszaka is sírtam!

Mennyi idő, mire megtanulja kezelni az ember?

2014. nov. 28. 07:52
 1/8 anonim ***** válasza:

Miert gondolod,hogy baj van?

Én kétszer lettem babás védekezés mellett,majd elsőre az elso tervezett honapban.Utána megy 13honap utan sikerült!

Semmi bajunk nem volt,voltam kivizsgálásokon.

Miota próbálkoztok?Az elso mennyi idő alatt sikerült?

Fel a fejjel,én is magam alatt voltam..

2014. nov. 28. 08:03
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi! Aranyos vagy!

Ez az első hónap, de pár napja nyomásra egy kis tejszerű jött az egyik cicimből. Mivel az egyik barátnőmnek volt már prolaktin baja, így tudtam,hogy gond lehet.

Igaz, az értékem szerintem normális.

A peteérést éreztem múlt héten, de ami aggaszt,hogy feszeget két napja a petefészkem, a mellem is érzékenyebb, ami szerintem valami gondot jelez.

Rettegek az esti ultrahangtól!

Nálatok meg lett az ok,hogy miért kellett várni?

2014. nov. 28. 08:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Ja, látom,hogy írtad,hogy nem volt bajotok!
2014. nov. 28. 08:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Atya ég! Tehát még csak nem is próbálkoztatok gyakorlatilag!

Szerintem higgadj le, mert csak magadat fogod ezzel stresszelni, aztán meg csodálkozol, ha tényleg nem jön össze!

A múltkor is volt itt egy csaj, aki ezzel a tejcsorgással jött, meg szaladgált orvoshoz, pedig neki is első próbálkozós hónapja volt és még a menses ideje sem jött el nála...szóval kissé erőltetett!

2014. nov. 28. 08:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem is volt par csepp vmi a mellemben nyomásra,de tökéletes volt a prolaktin szintem!

Nem lehet,hogy babat vársz es azert feszül a hasad,meg faj a melled?

2014. nov. 28. 08:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Elso voltam
2014. nov. 28. 08:36
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi!

Igen, azt a kérdést én is olvastam. Szinte totál ugyanez van velem.

Terhes még nem lehetek, mert a tüneteim szerint (már,ha azok voltak) múlt hétvégén volt pé-m, és rá két napra jelent meg kb. ez a tej!

Szerintem lehet,hogy ciszta okozza a feszülést!

Tényleg olyan rossz ez így. Annyira várnánk a kistesót!

A fiam is pont ma kérdezett rá,hogy mikor lesz!

2014. nov. 28. 08:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Az első gyerek a második hónapban sikerült, a második a nyolcadikban. Na akkor már minden bajom volt, össze-vissza lett a menzeszem, néha késett, de "hiába", néha hamarabb jött, végül olyan is volt, hogy két hétig tartott (tuti azért, mert elkezdtem nagyon figyelni magam) - erre aztán jól elkeseredtem, pláne, hogy utána még egy ételmérdezést is összeszedtem... de mire elfogyott az antibiotikum, pozitív lett a teszt.
2014. nov. 28. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!