Nem akar jönni a baba, mit, hogyan?
Nem sikerül teherbe esnem. Ciklusaim eddig 27-29 naposak voltak,mostanában (pont amióta próbálkozunk) 24-25 naposak :(
Miért?
Nem értem, komolyan...
Mások védekeznek, nem akarják, terhesek lesznek egy alkalomtól is...
ez volt a 14. hónap.
Tudom, mások évekig próbálkoznak, de tegnap újra megjött és most kicsit kivagyok...
Szia!
Nekünk 18 hónap után jött össze.Mind a ketten egészségesek vagyunk.Amíg mindig figyeltem,hogy éppen hol járok a ciklusomban,addig nem sikerült.Az áprilisi menzim után,eldöntöttem,hogy ez így nem mehet tovább,eléggé nagy darab vagyok,ezért úgy döntöttem,hogy életmódot váltok,diétázni kezdek,hogy minél kevesebb kilóról kezdjem a terhességet,és a babával nem foglalkozom.Persze nem védekezünk,ha akar jöjjön.Úgy voltam vele ha ebben az évben nem jön össze,akkor januárban kivizsgálásra megyünk.Következő hónap közepén szép erős pozi tesztem lett.Januárra várom a babát.A ciklusaim nekem sem voltak rendben.bár nekem inkább 35 sőt volt,hogy 40-42 napra jött meg.Nektek is ezt javaslom,tűzzetek ki egy időpontot,és ha addig nem jön össze,akkor orvos.De abban az időben próbáljátok meg,hogy nem figyeled a ciklusod,és csak élvezitek az együttlétet.Hátha csak annyi a gond,hogy nagyon rágörcsöltök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!