16 évesen rám erőltetett terhesség. Ti mit tennétek a helyembe?
Figyelt kérdés
A családban mindenki korán szült. De nem ilyen 20-21. Hanem 15-16. Ez úgymond a romáknál hagyomány. És ezt nekem is így kéne. De én még nem állok erre készen. Még iskolába járok, szeretnék leérettségizni, egyetemre menni. Szeretném megmutatni az olyan embereknek, akik azt hiszik, hogy a romák maximum kapacitása a 8 általános. Szeretnék embereken segíteni. De ez az egész terhesség úgymond nem jönne jól. Mármint én is szeretnék gyereket, de nem most. Egy 10 év múlva. És ezt a szüleim nem értik meg. Mert szégyent hozok a családra. De miért? Azért mert nem szeretnék 16 évesen szülni? Mert többre szeretném vinni mint ők? A nagyobb testvéreim már mint szültek ill. terhesek, és nagyon nehéz nekik így legalább leérettségizni. És nem szeretném az ő példájukat követni. Ti az én helyemben mit tennétek? Nagyon össze vagyok zavarodva.2019. júl. 25. 08:57
21/39 anonim válasza:
hajrá! én is drukkolok nektek! írd meg hogy mi lett a sulival..:)
22/39 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönjük mindenkinek. Mindenféleképpen írok:) ma írtam nekik emailt.
2019. júl. 27. 00:18
23/39 A kérdező kommentje:
Nagy valószínűsséggel összejön a Pécs. Kedden megyünk beszélni az igazgatóval. Jönnek a szüleink is. Nagyon nem értenek egyet velünk.
2019. júl. 28. 16:18
24/39 anonim válasza:
Ez eddig nagyszerűen alakul. :) Mikor sikerült elérni a sulit?
Ne aggódj szüleitek miatt, csak menjenek. Visszafelé már nyugodtabbak lesznek. Ti csak beszéljetek velük szeretettel, tisztelettel. Ha aggályoskodnak, mondjátok, hogy köszönjük, hogy aggódtok. Köszönjük, hogy szerettek. Jó, hogy velünk jöttök. Meglátjátok, büszkék lesztek majd ránk.
25/39 anonim válasza:
Szia! Majd írd meg, hogy hogyan ment, nagyon kíváncsi vagyok. Sok sikert kívánok! 😊
26/39 A kérdező kommentje:
Köszönjük! Ma délelőtt sikerült beszélni velük.
2019. júl. 28. 18:53
27/39 anonim válasza:
Írhatok privátot? Pécsi vagyok.
30/39 A kérdező kommentje:
Nyugodtan írj privátot ha szeretnél. És igen ma, így beszéltük meg emailen. Miért kérdezed? Nem rosszból.:)
2019. júl. 28. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!