Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruácio és terhesség?

Babóca11 kérdése:

Menstruácio és terhesség?

Figyelt kérdés
Sziasztok...Julius 1.jén voltam a párommal...megszakitással..a menstruáciom viszon julius.6'án megjött elöbb mint ahogy kellett volna kb 8nappal..ami 5 napig tartott..bö vérzés...nem csak pecsételés...miota elmult azota görcsöl a hasam...sűrűn jártam pisilni...viszont a napokba a melleim fájnak....fogalmam sincs lehetek e terhes?a következö menstruácio időpontját mindenképp megvárom...vélemény?mert azért aggaszt .....

2019. júl. 24. 21:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha volt rendesen menstruációd, nem valószínű, hogy terhes vagy.
2019. júl. 24. 21:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha elseje óta nem voltatok együtt, akkor már egy teszt kimutatja, ha akkor terhes lettél.

Ha azóta is voltatok védekezés nélkül, akkor persze nem biztos.

2019. júl. 24. 21:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
csinálj tesztet. nem tudjuk.
2019. júl. 24. 21:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Csak peteérés lehet.
2019. júl. 24. 21:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm...azota nem voltunk együtt úgy....tesztelésre gondoltam én is...meg a következö menstruáciora...nehéz a peteérést kiszámolni mert sajnos össze vissza jön meg..köszönöm a tanácsokat
2019. júl. 24. 21:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha össze vissza jön meg és véreztél is, akkor most mi is a gond??
2019. júl. 25. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!