Kb két hete késik a bajom,3 negatív tesztem van eddig,9 hónapja nem szedek gyógyszert! Ma elmentem nődokihoz aki nem vizsgált meg csak megultrahangozott és azt mondta nincs baba!?
De megvizsgált. A nagyon korai terhességet pont hogy ultrahangon látja legelőször. Az első pozitív teszt után (ami neked nincs) 10-14 nappal látszik leghamarabb petezsák, vagy felrikulás. A méh csak ennél később lesz kézzel tapintva nagyobb, szóval teljesen szakszerűen járt el a doki.
Akkor van esély mégis babára, ha 2-3 héttel kitolódott a tüszőrepedésed és valójában még nem is késik, ezért negatív a teszt. Őszintén szólva erre nem túl nagy az esély.
Ha spontán peteérésed volt ciklus végén, akkor lehet még baba. De persze én nem tudhatom, milyenek a ciklusaid, mikor voltál együtt az apuka jelölttel, stb.
Az mondjuk nem fair, hogy késik, nem lát a doki semmit és nem is mondd rá semmit - azon kívül, hogy nem terhesség persze. Szabad orvos választás van, keress egy olyat, akiben megbízol.
A doki nem lát babát, van 3 negatív teszted. Ha két hete késik, már régen kimutatja MINDEN!
Mégis miből gondolod, hogy csak terhesség miatt maradhat el a menzesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!