Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 napja kèsik. Teszt negatív....

7 napja kèsik. Teszt negatív. Lehet mèg ebből terhessèg?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nekem màjus 5-ên volt az utolsó menstruációm.31 naposak a ciklusaim és 7 napig tart. Ma 1 hete kèsik...Volt hasgörcsölés ès mindjárt megjön èrzès pár napig de már az is elmúlt.Vettem különböző teszteket,csinàltam reggel és dèlutànitis de mindegyik negatív. 2 terhessègem volt ebből a màsodik vetèlèssel vègződött. A fèrjemmel nagyon szeretnènk a kislányunknak kistesót. Ebből lehet mèg szerintetek baba? Volt olyan akinek a teszt kèsőbb lett pozitív? Szerintem az orvos mèg nem igen làtna semmit..29.-èn voltunk utoljára együtt.

#menstruáció #baba #teszt #negatív #nem mutatja ki a teszt #31ciklus
2019. jún. 12. 13:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem terhesség, mert azt már mutatná a teszt, 29.-én meg nagy eséllyel nem ovuláltál.
2019. jún. 12. 13:55
 2/11 A kérdező kommentje:
Többször is voltunk együtt középidőben főleg,csak azèrt irtam ,hogy a 29-e volt az utolsó hátha segìt valamit. Köszönöm a válaszod. Nem lehet kèsői peteeérès esetleg?
2019. jún. 12. 14:17
 3/11 anonim ***** válasza:

Ezt én is írhattam volna.. Május 4., 31 napos ciklus, a hétfői tesztem negatív.

Nincsenek PMS tünetek, se híre se hamva. A hasam picit feszül, de kb meg se érzem, egyáltalán nem olyan mint menstruáció előtt. Eddig 2szer késett 5 napot, egyszer egy szakítás és -7 kiló rövid idő alatt, másszor pedig tragédia a családban. Most meg minden békés, nem stresszes, a súlyom fél éve változatlan. Egyszerűen semmi szélsőséges dolog nem indokolja a késést. Pénteken megyek dokihoz, nem tudok semmilyen betegségről.

2019. jún. 12. 21:08
 4/11 anonim ***** válasza:
Illetve még annyi volt hogy többször volt bő folyásom amire azt hittem, hogy na most megjött.
2019. jún. 12. 21:11
 5/11 A kérdező kommentje:
Èn jövőhèten mennèk dokihoz. Tegnap volt egy halvàny pozitiv tesztem. Megìrnád majd mi volt a dokinàl?
2019. jún. 13. 10:01
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy robot, hogy pontosan jöjjön meg. Nekem 5-10 nap késés normális, ne izgulj.
2019. jún. 13. 14:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze, megírom. Hát kíváncsi vagyok.. Gratulálok a pozitív teszthez!! Én nem mertem csinálni újat, félek a csalódástól. Így most úgy állok neki, hogy nem lesz semmi, aztán legfeljebb kellemesen csalódok.
2019. jún. 13. 23:22
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondta a doki, hogy nem lat semmit, de amugy ha terhes lennek se latna még, szoval ez még nincs kizarva. Hetente teszteljek. Ultrahanggal vizsgalt, petesejtet latott, semmi rendellenes nincsen. Illetve azt mondta, hogy még ha nem is szokott kesni, akkor is elofordulhat par evente, hogy egyszeruen kimarad egy ciklus, egy verzes, ezzel nincsen gond. Hat ez akkor nekem most uj honap, uj esely es mar nem varom hogy megjojjon. :)
2019. jún. 14. 10:15
 9/11 A kérdező kommentje:
Szia! Teszteltél azóta?Ên màsnap igen ès az negatív volt. Azóta sem jött meg. Kedden tesztelek ès szerdan doki. Örülök,hogy nem találtak nálad semmi bajt. Szurkolok,hogy baba legyen.
2019. jún. 16. 10:02
 10/11 anonim ***** válasza:

Sajnos vasárnap megjött. :/ Nem is értem ezt az egészet.. Na mindegy. Remélem többször nem fog késni így, ha nincs baba.

Veled mi a helyzet?

2019. jún. 20. 06:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!