7 napja kèsik. Teszt negatív. Lehet mèg ebből terhessèg?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nekem màjus 5-ên volt az utolsó menstruációm.31 naposak a ciklusaim és 7 napig tart. Ma 1 hete kèsik...Volt hasgörcsölés ès mindjárt megjön èrzès pár napig de már az is elmúlt.Vettem különböző teszteket,csinàltam reggel és dèlutànitis de mindegyik negatív. 2 terhessègem volt ebből a màsodik vetèlèssel vègződött. A fèrjemmel nagyon szeretnènk a kislányunknak kistesót. Ebből lehet mèg szerintetek baba? Volt olyan akinek a teszt kèsőbb lett pozitív? Szerintem az orvos mèg nem igen làtna semmit..29.-èn voltunk utoljára együtt.2019. jún. 12. 13:52
11/11 anonim válasza:
Nekem majus 5.-en kellett volna megjonnie, aprilis 27.-től egészen 30.-ig eros barna folyasom volt, keves verrel, azt hittem meg fog jonni elobb de aztan semmi. Kozben erettsegiztem szoval eleg sok volt a stressz, de erettsegi utan sem jott meg. Olvastam itt es kulonbozo oldalakon, hogy terhesseg is lehet a hatterben, igy hat csinaltam tesztet, negativ. Aztan olvastam, hogy negativ teszt mellett is lehet valaki terhes. Vegig eros vizes folyasom volt, “mindjart meg fog jonni” erzes is megvolt, illetve mellfeszules, faradekonysag, fejfajas is volt. Megint teszteltem, negativ. Aztan megint es megint de mind negativ. Vegul ma, ket het kesessel megjott. Szoval tenyleg csak a stressz volt, de ilyen meg soha nem fordult velem elo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!