9 napja késik a menzeszem, és 3 teszt negatív.
Lehetséges a terhesség? Többi lenn.
Figyelt kérdés
Szóval a párommal megszakítással védekezünk. Már lassan másfél hetet késik a menzeszem. Csináltam 3 tesztet 3 különböző napon, és mindhárom negatívat jelzett. Utóljára kb. 2-3 hete lehettünk együtt...
Egyáltalán nem érzem előjelét annak, hogy meg akarna jönni. Néha picit szúrkál a petefészkem környéke, puffadok, hányingerem is van enyhén néha (bár nekem egyébként menzesz előtt is előfordul, vagy bármikor :D), és a szaglásom nagyon furcsa. Például az imént elkapartam egy icipici pattanást az arcomon, és a saját vérszagomtól is hányingerem lett, illetve mások számára nem érezhető szagokat érzek.
Nem gondolnám, hogy bebeszélem magamnak ezeket a tüneteket, mert egyáltalán nem vagyunk családalapítási projektben, szóval ezek tények.
Hát nekem is késett anno majdnem két hetet elején negatívakat teszteltem. Majd nem jött meg és elmentem orvoshoz és kiderült hogy később fogant majd a tesztek is pozitívak lettek. Ezer egy ok lehet miért nem jön meg szerintem várj 1-2 napot és tesztelj újra reggeli első vizeletből.
2019. márc. 27. 20:08
2/16 A kérdező kommentje:
az biztos, hogy a hormonális okoktól kezdve a táplálkozásig minden bezavarhat. Most nagyon nem a legjobbkor jönne a baba, de persze ha úgy alakul, akkor átalakítom magamat erre a helyzetre, és várom szeretettel.
2019. márc. 27. 20:20
3/16 anonim válasza:
Ha "nagyon nem olyan a helyzet" stb, akkor miért NEM védekeztek?!
A megszakítás nem az!!!!!
2019. márc. 27. 20:23
4/16 anonim válasza:
Petefészek ciszta? Nekem okozott már vérzéskimaradást terhes tünetekkel, de negatív tesztekkel.
2019. márc. 27. 20:29
5/16 anonim válasza:
Ha nagyon nem jönne jókor,akkor talán védekezni kellene.
2019. márc. 27. 20:32
6/16 A kérdező kommentje:
Jól van, én értem ezeket a kommenteket is, de igazából nem ezzel van a baj, szeretjük egymást, és közel vagyok a 30-hoz, fel tudjuk nevelni, és a rossz megfogalmazásomon túl inkább a ti tapasztalataitok érdekelnének. A "nem a legjobbkor jönne" dolgot inkabb arra ertem, hogy most nem úgy készítettük elő a terepet,hogy minden tökéletes legyen a megfogantatas pillanatától kezdve, de ha kiderül,hogy ez van, mindent ugy fogunk alakítani.
2019. márc. 27. 20:38
7/16 A kérdező kommentje:
Cisztám a legutolsó (2 hónapja) szűrésemen nem volt. Beszéltem ma az orvosommal, azt mondta, hogy várjak 2 hetet, ha nem jön meg, akkor menjek be hozzá vizsgálatra. :)
2019. márc. 27. 20:40
8/16 anonim válasza:
Bármelyik ciklusban ki tud alakulni a ciszta. Attól, hogy 2 hónapja még nem volt, lehet most van, de majd a doki megmondja, ha mégsem jön meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!