9 napja késik a menzeszem, és 3 teszt negatív. Lehetséges a terhesség? Többi lenn.
Szóval a párommal megszakítással védekezünk. Már lassan másfél hetet késik a menzeszem. Csináltam 3 tesztet 3 különböző napon, és mindhárom negatívat jelzett. Utóljára kb. 2-3 hete lehettünk együtt...
Egyáltalán nem érzem előjelét annak, hogy meg akarna jönni. Néha picit szúrkál a petefészkem környéke, puffadok, hányingerem is van enyhén néha (bár nekem egyébként menzesz előtt is előfordul, vagy bármikor :D), és a szaglásom nagyon furcsa. Például az imént elkapartam egy icipici pattanást az arcomon, és a saját vérszagomtól is hányingerem lett, illetve mások számára nem érezhető szagokat érzek.
Nem gondolnám, hogy bebeszélem magamnak ezeket a tüneteket, mert egyáltalán nem vagyunk családalapítási projektben, szóval ezek tények.
Várom a sztorikat. :)
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
Nézd meg ezt, a 6. És 8. Válaszoló vagyok
Azóta nem lett baba, ha jól emlékszem kimaradt egy ciklus… Azóta egyszer volt még egy ilyen, hogy decembertől márciusig nem jött meg, voltam orvosnál, és volt egy petefészek cisztám. :(
Szerencsére semmit nem kellett vele csinálni, magától felszívódott.
Úgy látszik, hogy pár évente előfordul velem ilyesmi, mert nincs semmi más nőgyógyászati bajom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!