Csináltam egy careblue digitális tesztet. Azt jelezte hogy negativ viszont benne 2 erős vonal volt a tesztcsikon. Járt már valaki igy? Melyik eredménynek hidjek?
Nem kell szétszedni, felesleges. A negatív, az negatív. Van rengeteg ilyen kérdés, keresd vissza.
Remélem, hogy ilyen helyesírással nem akarsz gyereket.
Van olyan ennek a tesztnek amikor 3 csik van. Azt hiszem olyankor lozitiv. Itt lattam mar tobb kerdesnel. De felesleges szetszedni! A negativ az negativ!
Gondolom a hasznalati utmutato sem irja, hogy a teszt elvegzese utan szedjuk darabokra!😄
Az úgy szép. :D
Melyik része nem volt neked egyértelmű a negatív szónak?
Igy nez ki a Clearblue pozitivan belulrol. Felul 2, alul 1 csik 4-5 hetes varandossagnal.
Küldő: Leheletnyi Proton
Címzett: Ismeretlen válaszoló
Időpont: ma 17:01
Előzmény: A kérdésre írt válasz: Csináltam egy careblue digitális tesztet. Azt jelezte hogy negativ viszont benne 2 erős vonal volt a tesztcsikon. Járt már valaki igy? Melyik eredménynek hidjek?
"Mert akinek rossz a helyesírása annak ne legyen gyereke?! Miért?"
Az üzenet: Mert nem kell még eggyel több analfabéta ebbe az országba, azért.
Ne ítélkezz, nem tudhatod, hogy ki miért ir úgy, ahogy. Lehet külföldi, akármi. A mondandóját megértettük, segítettünk neki és csak ez a lényeg.
Nem kell az élő fába is belekötni állandóan.
Akkor is teljesen feleslegesen szedte szét azt a nyamvadt tesztet.
Negatív lett, el kell fogadni. Ha továbbra sem jön meg neki, tesztel megint.
A működési elveket meg hiába is magyaráznám neki, de akkor “hidje” azt, hogy terhes, és a teszt az selejtes. Biztos könnyebb lesz a kicsi lelkének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!