Van itt olyan valaki akinek kemény edzés mellett sikerült a baba?
Már van egy kisfiam 2 éves! Ő nehezen jött össze ,de akkor még nem sportoltam. Ott a stressz volt a probléma ,(munka miatt) de ebbe nem mennek bele!
Azóta szenvedéjem a sport! Futok , súlyt emelek. Sokat fogytam stb. Életmódot váltottam. És neki álltunk a tesónak is!
3ik hónapja. Voltam nogyogyasznal is ,hogy azért terhesség előtt lásson. Kiderült ,hogy megint nincs minden rendben , pedig mozgok jól eszek stb. Stressz mondjuk most is van bőven . Vékony a méhnyálkahártya! Mennem kell megint vizsgálatokra. A kérdésem ,hogy aki rendszeresen edzett annak ,hogy befolyásolta a teherbeesést a sport?
Köszönöm a válaszokat!
Én eddig abban a hitben voltam ,hogy tök egészséges vagyok minden szempontból és most biztos nincs semmi gond. Jó pofára estem. Azt hittem esetleg a sport miatt és abba kell hagynom amit nem szeretnék! Terhesen is szeretnek folytatni , persze nem ugyan ilyen intenzitással !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!