Baba tervezés mellett edzés?
Figyelt kérdés
Több, mint egy éve próbálkozunk a baba projekttel, de mivel nem történt semmi, voltam orvosnál, PCOS-t, IR-t állapított meg. Szedtem gyógyszereket is. De ennek ellenére sem jött össze a terhesség. Pedig változtattam az életvitelemen is, jobban odafigyeltem, mit eszek. Eleinte nagyon szomorú voltam, mert nem akar összejönni. Aztán úgy voltam vele, hogy nem görcsölök rá, nem erőltetem, biztos meg van az oka, ha netán nem lehet gyerekem. Elkezdtem intenzíven edzeni, sok felesleg volt rajtam, a táplálkozást is még szigorúbbra vettem, multivitamint kezdtem el szedni, fehérje port inni. Jól akarom érezni magam a bőrömben és nem szeretnék lehangolt lenni a baba projekt miatt. A kérdésem az lenne, hogy ha netán mégis sikerül teherbe esnem, nem-e lesz gond, ha ilyen életvitelt élek? Természetesen, amint kiderül, abbahagyom a fehérje por fogyasztását és a kemény edzést. Van esély így egyáltalán terhesnek lenni? Nem kockázatos a leendő magzatra nézve?2018. máj. 25. 10:08
1/6 anonim válasza:
Nem gond, sőt a fehérje port terhesen is nyugodtan lehet inni, sokan csinálják, mert jót tesz a babának, ha mondjuk nem tudsz sok húst enni, az edzés meg abszolút nem hátráltatja a teherbeesést.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Azt nem is tudtam, hogy lehet inni. ☺
2018. máj. 25. 10:34
3/6 anonim válasza:
Én terhesen ittam napi egy fehérje shake-t hogy meglegyen tutira a feherje mennyisegem.Az edzést szolidan folytathatod amíg bírod, vagy amíg az orvos valamiért le nem állít.De az a legjobb ha őt kérdezed majd.Az meg tök jó hogy nem hagytad el magad!Nekünk 2ev kellett az életmódváltás után és nem sírtunk végig azt az időt sem😁Sok sikert, kitartást!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! 😊
2018. máj. 25. 11:18
5/6 anonim válasza:
Én nem kockáztatnék terhesen a fehérje porral, ahogy megtudtam hogy babát várok nem iszom. A babádnak nem mesterséges fehérjére van szüksége hanem arra hogy húst, halat, tojást, túrót, sajtot, sok zöldséget és gyümölcsöt fogyassz. Mint ahogy a kalóriát sem kell duplán venni úgy a fehérjét sem. Kívánom hogy hamar sikerüljön a babásodás 🙂
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ennek a fehérje por dolognak még utána érdeklődök, ha eljön az ideje. ☺
2018. máj. 28. 06:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!