Kinek milyen korai terhességi tünetei voltak? Miket tapasztaltatok? Mikor jeletkeztek legelőször?
Figyelt kérdés
3-4 napja fajták a melleim elég érzékenyek voltak de nem elviselhetetlen . Előfordul nem várt előtt ... de mára szinte teljesen elmúlt ami érdekes általában tovább tart.De nem tudom be terhességi tünetnek. Nem várt 3 nap múlva esedékes @32-35naposak a ciklusaim .
Szúrkoljatok ☺️
Sok sikert mindenkinek!
2019. júl. 24. 16:00
2/11 anonim válasza:
Pontosan ugyan azok, mint menzesz előtt. Talán annyi volt extra, hogy állandóan szomjas voltam.
3/11 anonim válasza:
Semmilyen tünet nem volt egyiknél sem
4/11 anonim válasza:
A (hőgörbe szerinti) beágyazódás körül volt egy iszonyatos alhasi görcsöm, és nálam is az extrém szomjasság, emiatt persze sok pisilés ☺ Ez kb. az 5. hét közepéig tartott. Minden más a szokásos volt.
5/11 anonim válasza:
Úúúú igen az extra szomjúság nekem is volt. De akkor nem gondoltam összefüggést. Amúgy menzesz előtt semmi "terhes" tünet nem volt. Csak pms.
6/11 anonim válasza:
Semmi, 18 hetes vagyok, azóta sincs egyetlen tünetem sem.
7/11 anonim válasza:
Az első tünet a vérzés elmaradása volt. Előtte nem volt tünetem. Illetve utólag azt figyeltem meg, hogy abban a ciklusban, amikor a kisfiunk fogant, elmaradt a mellfeszülés menzesz előtt 1 héttel. Viszont ez máskor is előfordul, csak ritkán. Volt olyan, hogy akkor kezdett el feszülni a mellem, amikor már megjött, vagy előtte 1 nappal, úgyhogy ez nem volt mérvadó. Szóval az első tünet az volt, hogy nem jött meg. Utána pedig a mellfájdalom pontosan azzal együtt jelentkezett, hogy meg kellett volna jönnie és sokkal intenzívebb volt és nagyon érzékenyek lettek a melleim. A tipikus hányinger, hányás, gyengeség a 7. hét után jelentkezett.
8/11 anonim válasza:
6-os ez nekem olyan misztikus hogy van ilyen. Nekem sincs sok tünetem, de azért hasi diszkomfort, borviszketes növekedés miatt meg ilyenek vannak. 14 hetesen. Neked tényleg semmi vagy csak semmi tipikus?
9/11 anonim válasza:
#8, 4 gyereket szültem, egyikkel sem colt semmi. Nem fájt, nem viszketett, nem volt hányingerem, ugyanúgy kívántam a szexet, nem pisiltem sokat... nem is tudom, mi van még. 😄 Nőtt és mozgott a hasam, ennyi. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!