Vannak a korai terhességnek jelei?
Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok, hogy beágyazódási vérzés, vagy fájdalom.2019. jún. 22. 11:12
3/5 anonim válasza:
Olyan feszes és duzzadt lesz a cicid, mint még soha.
4/5 anonim válasza:
Nekem csak az az 1 volt korai tünet hogy nagyon jött a savam . És én ebből sejtettem , hogy van valami . 5 nappal nem várt előtt teszteltem erős pozitívat , egy megérzésre alapozva . Tehát valóban nagyon nagyon korai jel volt
5/5 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén, nem tudom mikortól várható pontos teszteredmény. 2-3 napja volt peteérésem, úgy gondoltam még ez korai lenne teszthez, de majd a menstruáció idejében/kimaradásakor csinálok egy tesztet.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! :)
2019. jún. 23. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!