Van olyan aki nagyon csalódott az avent cumisüvegben?
Figyelt kérdés
Fél év eltelt, szinte mindig elégedetlenek voltunk vele, néhány jobb napot kivéve. Hol eldugul, hol ömlik belőle a tápszer. Újat veszünk. De milyet? Mik a tapasztalataitok? Jelenleg 2-es, 3-as cumifejet használunk sűrű ar tápszerrel. Kétnaponta főzöm ki a cumifejeket, 3 percig forrésban lévő vízben. Köszönöm a segítséget! Tommee tippee esetleg jó lehet?2017. dec. 4. 15:11
1/4 anonim válasza:
Tommee Tippee és MAM vált be. Az Avent nekem sem volt a kedvenc
2/4 anonim válasza:
Szintén Tommee tippee és MAM. Mindkettőt X-es cumival használtuk refluxos gyereknél.
3/4 anonim válasza:
Nekem a MAM vált be, nagyon praktikus és a baba is rögtön elfogadta.
A Tommee Tippee-t azért nem szerettem annyira, mert nem túl könnyű tisztítani a dizájnja miatt de a baba azt is szerette.
4/4 anonim válasza:
Tény, hogy a régi Avent cumifej jobb volt, ez a Comfort elég elcsheszett egy cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!