Aki lányt akart szülni és fia lett, nem voltál csalódott?
De igen, iszonyatosan csalódott voltam, de azóta imádom a kisfiam! Soha soha nem bánom mióta megszületett, hogy fiú. Iszonyatosan ügyes, kedves, kíváncsi, önálló, vidám, vicces kisfiú. Nemsokára lesz 1 éves. Most már kislányt De nem igazán tudnék elképzenli :D
de volt is egy kérdésem erről asszem, megkeresem neked.
naa csak meg van :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
Párom is, én is lányosak vagyunk. Lányt szerettünk volna, persze nem "terveztük", hogy csak lány születhet.. :)
Végül kisfiú lett és ahogy megszületett rájöttem: Én valójában fiús anyuka vagyok. Könnyebben is tudok dínósat játszani, mint tea délutánt :) De ha a tesó kislány lesz, imádni fogom mindennel együtt :)
Alig várjuk, hogy jó modorra, udvariasságra, tiszteletre neveljük a fiúnkat. Hogy felnőtt korában nőket tisztelő, természet szerető, vagány srác legyen :)
Úgyhogy nem, nem lettünk csalódottak. :)
Hát nem tudom, de nekem alap, hogy ha nem bírnám elfogadni, hogy a gyerek:
-nem olyan nemű lesz amit én szeretnék
-fogyatékos lesz
-homoszexuális/transznemű/... lesz
-vagy egyáltalán nem olyan lesz amilyet én szeretnék
akkor nem vállalnék gyereket.
A gyerek nem a tulajdonod, játékszered, öröm és szeretetforrásod, hanem egy másik ember.
Amúgy ha annyira ellenszenvesnek találod a férfiakat, hogyan estél teherbe?
És komolyan nagyon sajnálom a gyerekedet, nagyon el lehet rontani valakinek az életét azzal, hogy az egyik szülőnek nem tetszik, hogy ilyen vagy olyan nemű a gyerek, akárhogy állsz hozzá, érezni fogja.
Itt egy másik lelki beteg,sztem előbb pszihológus kellene nektek nem gyermek.Tönkre tenni egy gyerek lelkét a te frusztrációd miatt....
A férjed,párod nem férfi??
Drága istenem.
Tegnap meg a lány miatt volt valaki tiszta lelki beteg.Mondom Pszihiáter nem is pszihológus kell ide. De már arra is gondoltam hogy ezek nem is komoly kérdések.De tényleg,ha komoly,nem érzitek hogy valami gáz van veletek?
"Nem szeretem a fiúkat és a férfiakat..."
Párod ehhez mit szól? Tud róla, hogy utálod? Vagy netán szűznemzés útján lettél terhes?
Huj,te nő,a férjedet is utálod? Csak azért mentél férjhez,mert úgy illik? Mondjuk azt sehol nem írtad,hogy terhes vagy,remélem,még férjed sincs és csak elméleti szintű a kérdésed. Arra nem gondoltál még,hogy a számodra oly ellenszenves férfiakat nagy valószínűséggel olyan korlátolt nőszemélyek nevelték fel,mint te?
Könyörgöm,ne szülj,mert ezzel a hozzáállással a lányod életét is tönkretennéd,nem csak a fiadét. Nem kell több férfigyűlölő gigágá a világra.
37/N
Én s a férjem is mindig kisfiút szerettünk volna, aztán amikor a doki mondta a 12 hetes UH-n, hogy úgy tűnik kislány, picit csalódott voltam. Viszont másnaptól már teljesen beleéltem magam, hogy kislány és attól féltem, nehogy kiderüljön időközben, hogy mégis kisfiú. :)
Egyetlen problémánk, hogy nem sikerül nevet találni neki, és sokszor már a fejünk is belefájdul a névkeresésbe. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!