Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki lányt akart szülni és fia...

Aki lányt akart szülni és fia lett, nem voltál csalódott?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy annak kéne a legfontosabbnak lennie, hogy egészséges legyen, de félek, hogy ha fiam lesz nem tudom szeretni. Nem szeretem a fiúkat és a férfiakat, a legtöbb nagyon ellenszenves. Tudom, hogy nem az ember nemétől függ, hogy ki milyen ember, de a pasiknak vannak egyszerűen számomra vállalhatatlan dolgaik. Egy kislánnyal sokkal jobban el tudnék játszani, öltöztetni, később is jobban átérezném a problémáit. Volt aki így érzett, és fia lett? Hogy élted meg?
2017. júl. 5. 11:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Jól le lettem pontozva :D De az igazság az mindig fáj.pszichiátriai eset vagy akkor is.
2017. júl. 5. 12:36
 12/19 anonim ***** válasza:
53%
Amig igy gondolod, addig nem vagy erett arra, hogy gyereked legyen.
2017. júl. 5. 12:43
 13/19 anonim ***** válasza:
Amikor teherbe estem én elképzeltem,hogy nekem kislányom lesz.Nagyon sokára mutatta meg magát,akkor kiderült,hogy fiú.Egy kicsit sem voltam csalódott.Gyonyoru egészséges fiam született,akit mindennél jobban imádok.Most tervezzük a kistesot,a párom nagyon kislányt szeretne,de már azt mondta mindegy milyen nemű,csak összejöjjön már.A gyereked iránti szeretet nem a nemétől függ.Ugyanugy lehet játszani kisfiúval mint kislánnyal és az oltoztetessel sincs semmi gond.
2017. júl. 5. 13:04
 14/19 anonim ***** válasza:

Én fiút szerettem volna mindig és lett két fiam :)

Mostmár vágyom egy kislányra,de ha fiú lesz megint,nem bánom.

Nekem a lényeg,hogy egészséges legyen.

2017. júl. 5. 13:04
 15/19 anonim ***** válasza:
Én kislányt szerettem volna nagyon és kislány lett :) Másodiknál úgy voltam,hogy jó lenne egy kisfiú a kislány után. Amikor kiderült,hogy biza fiú lesz akkor úgy elkapott pánik,hogy a lelkem is kisírtam mert mit fogok én kezdeni egy fiúval meg úgy amúgy különben is. Amúgy már 8 éves a lány és hát nem egy egyszerű eset :D Mindig is igazi kis hajas baba volt, 1,5 centis dús hajjal született,így nagyon hamar lehetett már neki frizurákat csinálni kb 1 éves koráig mert onnantól már nagyon jól tudott tiltakozni és tépett ki mindent a hajából, a fésülés kész rémálom volt olyan 5 éves koráig,de amúgy még a mai napig nem tudja elviselni a csatokat,hajgumikat stb egy igazi akaratos kis hisztérikus boszi :D még babázni se babázott,csak vágta be a sarokba...nagyon korán kezdett beszélni és azóta is csak beszél meg beszél meg beszél és mintha tüdeje se lenne. Őt szeretgetni se igazán lehetett/lehet amikor éppen igényli akkor lehet,de amúgy nem és egy kicsit rendetlen is. Fiam viszont teljesen más természetre is, kenyérre lehet kenni és szereti ha szeretik és ami külön jó,hogy ő olyan kis rend mániás,de azért már így 5 évesen kezd kicsit elvadulni. Hamarosan még egy kislányunk lesz. Amúgy ne aggódj első látásra szerelem lesz és még 2 kislányért se adnád a fiadat,de ha fordított helyzet lenne és fiút szeretnél nagyon lány helyett akkor a lányodat se!!
2017. júl. 5. 13:19
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

Nálam fordítva volt. Teljesen ki volt zárva annak a lehetősége hogy egyszer lányom lesz! Az a sok csillogós-fodros cucc meg ilyen csat olyan csat - még mindig okádhatnékom van ha ilyet látok (már elnézést a kifejezésért)...

Mikor 20 hetesen azt mondta az orvos hogy valószínű lány, igencsak kiborultam! Vagy 2 hétig marha rossz volt, aztán kezdtem beletörődni, hiszen úgysem tudok ellene mit tenni...

2. babának már lányt szerettem volna! Na nem azért mert rájöttem hogy ez hú de nagy buli, szerencsére a lányom max 20%-ban lányos, de már túl sok volt a lányos cucc amiket kaptunk, plussz mindig (a mai napig is) úgy voltam vele, hogy a nagy testvérnek mindenképpen fiúnak KELL lennie...

Hát az élet megszivatott, ugyanis fiam lett :'D

Vele meg az a "gond" amúgy, hogy annyira elképzeltem hogy milyen lesz a fiam ha egyszer lesz, hogy most hogy van olyan, mintha nem ő lenne az "igazi", hiszen volt egy álomképem róla...

Biztosan iszonyúan hangzik, de leszögezném, hogy szeretem a gyerekeimet, csakhát elcseszték a sorrendet... :D

Nem hiszem, hogy aggódnod kellene ez miatt, igen esélyes hogy ha fiad lesz egyenesen életed szerelmének fogod majd tartani :D

2017. júl. 5. 14:07
 17/19 anonim ***** válasza:
48%

"Akkor lennék csalódott, ha lány."

Minden nőgyúlölő lúzer hasonlóan érez, nyugi :)

2017. júl. 5. 17:20
 18/19 anonim ***** válasza:

Mindharomnal lanyt vartam,szerettem volna,ereztem.

Mindharom fiu lett :D :D

A masodiknal az uh utan egy bababoltban kiborultam.azon reklamaltam,hogy miert van ilyen keves fiu ruha mindenhol,a lanyossal meg teli a padlas is :D

Kicsit bennem van,hogy talan egy 4......de meg csak 15 hos a pici.imadom mindharmat.a nagy mar igazi kispasi.zabalni valo.

A kozepso igazi szepfiu lesz.

Kisujjbol kirazok egy egy olajcseret a jatek autokon,mindenfele dinofajtat kivulrol ismerek,szivrohamot kapok,egy egy jatszoteri kamikaze akciojukon a maszokan.de ezekkel egyutt imadom,hogy fius anyuka vagyok.

Majd talan egyszer lesz lanyom is.de ha nem,az sem baj.

2017. júl. 5. 17:58
 19/19 anonim ***** válasza:

Volt egy hasonló kérdés pár napja, csak ott éppen az volt a baja a t. szülőnek, anyukának, hogy fiút várt és úgy néz ki, hogy lánya lesz.

Neked is csak azt tudom mondani, amit neki, ha fiad lesz, jó alkalom nyílik, hogy megváltoztassa a férfiakról alkotott előítéleteidet, meg hogy kicsit más szemmel nézz a "fiús" dolgokra. Legalábbis ez lenne a legjobb ebben a helyzetben. Csak egy legyen fontos: próbáld meg szeretni őt feltétel nélkül, akármilyen nemű lesz.

Ha fiú lesz, sem biztos, hogy egy tipikus pasi lesz, de ha mégis a "férfias" dolgaival lesz tele a padlás, ne akard megváltoztatni őt.

2017. júl. 6. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!