Aki lányt akart szülni és fia lett, nem voltál csalódott?
Én fiút szerettem volna mindig és lett két fiam :)
Mostmár vágyom egy kislányra,de ha fiú lesz megint,nem bánom.
Nekem a lényeg,hogy egészséges legyen.
Nálam fordítva volt. Teljesen ki volt zárva annak a lehetősége hogy egyszer lányom lesz! Az a sok csillogós-fodros cucc meg ilyen csat olyan csat - még mindig okádhatnékom van ha ilyet látok (már elnézést a kifejezésért)...
Mikor 20 hetesen azt mondta az orvos hogy valószínű lány, igencsak kiborultam! Vagy 2 hétig marha rossz volt, aztán kezdtem beletörődni, hiszen úgysem tudok ellene mit tenni...
2. babának már lányt szerettem volna! Na nem azért mert rájöttem hogy ez hú de nagy buli, szerencsére a lányom max 20%-ban lányos, de már túl sok volt a lányos cucc amiket kaptunk, plussz mindig (a mai napig is) úgy voltam vele, hogy a nagy testvérnek mindenképpen fiúnak KELL lennie...
Hát az élet megszivatott, ugyanis fiam lett :'D
Vele meg az a "gond" amúgy, hogy annyira elképzeltem hogy milyen lesz a fiam ha egyszer lesz, hogy most hogy van olyan, mintha nem ő lenne az "igazi", hiszen volt egy álomképem róla...
Biztosan iszonyúan hangzik, de leszögezném, hogy szeretem a gyerekeimet, csakhát elcseszték a sorrendet... :D
Nem hiszem, hogy aggódnod kellene ez miatt, igen esélyes hogy ha fiad lesz egyenesen életed szerelmének fogod majd tartani :D
"Akkor lennék csalódott, ha lány."
Minden nőgyúlölő lúzer hasonlóan érez, nyugi :)
Mindharomnal lanyt vartam,szerettem volna,ereztem.
Mindharom fiu lett :D :D
A masodiknal az uh utan egy bababoltban kiborultam.azon reklamaltam,hogy miert van ilyen keves fiu ruha mindenhol,a lanyossal meg teli a padlas is :D
Kicsit bennem van,hogy talan egy 4......de meg csak 15 hos a pici.imadom mindharmat.a nagy mar igazi kispasi.zabalni valo.
A kozepso igazi szepfiu lesz.
Kisujjbol kirazok egy egy olajcseret a jatek autokon,mindenfele dinofajtat kivulrol ismerek,szivrohamot kapok,egy egy jatszoteri kamikaze akciojukon a maszokan.de ezekkel egyutt imadom,hogy fius anyuka vagyok.
Majd talan egyszer lesz lanyom is.de ha nem,az sem baj.
Volt egy hasonló kérdés pár napja, csak ott éppen az volt a baja a t. szülőnek, anyukának, hogy fiút várt és úgy néz ki, hogy lánya lesz.
Neked is csak azt tudom mondani, amit neki, ha fiad lesz, jó alkalom nyílik, hogy megváltoztassa a férfiakról alkotott előítéleteidet, meg hogy kicsit más szemmel nézz a "fiús" dolgokra. Legalábbis ez lenne a legjobb ebben a helyzetben. Csak egy legyen fontos: próbáld meg szeretni őt feltétel nélkül, akármilyen nemű lesz.
Ha fiú lesz, sem biztos, hogy egy tipikus pasi lesz, de ha mégis a "férfias" dolgaival lesz tele a padlás, ne akard megváltoztatni őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!