Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt hogy egy icipicit csalódo...

Volt hogy egy icipicit csalódott voltál, mikor kiderült a baba neme?

Figyelt kérdés

Nem nagyon csak egy leheletnyit a lelked mélyén...

Van egy 14 hónapos fiam, és decemberre várjuk a második babát, ami a doki szerint nagy valószínűséggel lány lesz. Ennek persze nagyon örülök, csak mindig úgy képzeltem, hogy két kis tökösöm lesz, és majd eljátszanak egymással. Fiú-lány páros is jól elvan egymással? Engem bátyám elég sokszor elkalapált:(

2011. júl. 29. 20:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Én nem voltam csalódott. Egyáltalán nem. Azt nem mondom, hogy nem örültem, amikor kiderült, hogy a második is lány lesz. De csak a mindenféle cuccok miatt, ruha, cipő stb. Amúgy mindegy lett volna, megoldottuk volna. Bár még nem született meg... :) De ekkorát nem tévedhet az orvos :D
2011. júl. 29. 20:30
 2/18 anonim ***** válasza:
80%

Engem is elkalapált, de hidd el, a fiúk mégjobban tudják egymást kalapálni :)

Ne ez legyen az oka a leheletnyi csalódottságodnak.

2011. júl. 29. 20:35
 3/18 anonim ***** válasza:
Nekem még csak egy van. Teljesen mindegy volt nekem, hogy mi lesz, de a legtöbben fiúnak jósolták. Tudod, ilyen régi okosságok, gyűrű láncon meg stb. És fiú néven is emlegették (nem a család!). Aztán kiderült, hogy lány (nagyon kis zsivány, mert csak 3adjára mutatta meg a nemét) és én el se tudom képzelni, hogy ne lány legyen :)) Szóval egyáltalán nem vagyok csalódott és a következőnél is mindegy lesz! :)
2011. júl. 29. 20:37
 4/18 anonim ***** válasza:
mi lányos szülőknek tartjuk magunkat, meglepődtem volna, ha fiam lesz, és annak is örültem volna nagyon! A másodiknál is ez lesz.
2011. júl. 29. 21:07
 5/18 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon jól elvan a fiú-lány páros is :) Nekem öcsém van, és imádom.

És bevallom, egy leheletnyit csalódott, vagy inkább döbbent voltam, mikor megmondták, hogy kislányom lesz. Abszolút nem számítottam erre, még úgy sem, hogy az apja a fogantatása óta hangoztatta, hogy kislányt csinált, mert neki az kell. :D

2011. júl. 29. 21:27
 6/18 anonim ***** válasza:
Én gyerekorom óta fiúpárti voltam. Aztán a 12. heti uh-n mondták, hogy valószínű kislány. Akkor még nem volt biztos. Aztán mikor 100%- ra mondták, hogy kislány el sem tudtam volna képzelni mást:-)
2011. júl. 29. 21:39
 7/18 anonim ***** válasza:

a bátyámmal mi is sokat veszekedtünk, sőt verekedtünk kiskorunkban...de mire elértük a "benőtfejünlágya" korát azaz a 25 éves kort (igaz már 35 és 37 vagyunk) nagyonjó barátok, bizalmasok lettünk...

szóval visszatérve: világéletemben lányt szerettem volna. olyannyira hogy mikor a doki megkérdezte 12 hetes uh-n hogy saccoljon e, azt mondtam : nem, legalább a remény maradjon meg még.....aztán 18 hetesen mondták hogy lány de nem hittem el sokszor, félve mentem a 4d-re is 21 és 30 hetesen, nehogy a lányomnak mégis legyen valami a lába között...én biztos csalódott lettem volna pár napig, aztán gondolom a fiú lett volna a mindenem.most egy éves lesz jövőhéten a drágánk :)

2011. júl. 29. 22:26
 8/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Én mikor (első baba) megtudtam hogy kisfiú....Két nap kelletthogy felfogjam! :) A férjem majd kiugrott a bőréből :) Én meg csak a kislányt tudtam elképzelni :)Hát mikor a 32. héten (persze addigra már kész volt a szoba a ruhák nagyja is megvolt) egy uh-n egy másik orvos megmutatta a babám MÉHÉT!Na akkor leesett az állam:)A páromé is :)

Persze szerelmesek egymásba, és reménykedem, hogy meg tudom neki hamarosan adni a hőn áhított kisfiút is (még nem tudjuk mi lesz) bár Ő már azt mondja hogy a nunisnak is pont úgy örülne, csak ilyen szép okos egészséges....Legyenmint a nagy lányunk, aki 20 hós!

De őszintén megmondom, szerintem nálunk mind a ketten csalódtunk az elsőnel, én biztos!De természetesen ez elmúlik pár nap alatt, csak akkor volt rossz!

2011. júl. 29. 22:45
 9/18 anonim ***** válasza:

szégyen,nem séyen elsírtam magam mikor megmondták hogy fiam lesz....

Annnyira,de annyira kislányt szerettem volna hogy azt le se tudom írni:)

Kijöttem a 18 heti Uh-ról és sírtam mögöttem meg össze súgtak hogy itt biztos baj van a babával.Hát szerencsée nem volt.

Amúgy mára 2 éves tipikus fiú nagyon eleven és 100kislányért nem adnám oda.De akkor rossz volt nagyon.Elmentünk baba ruhát venni meglátta a szoknyákat már könnyes volt a szemem.De ez már a múlt.Ha lesz második babám már biztos fiút szeretnék:)))

2011. júl. 29. 22:46
 10/18 anonim ***** válasza:

én is bevallom, hogy elég csalódott voltam az elején. van már egy kisfiúnk, de kisfiút vártam...hiába mondták, hogy lány nem hittük el a férjemmel, csak akkor mikor mi is egyértelműen láttuk az uh-on... kellett pár nap hogy feldolgozzuk.

és képzeljétek nem az a baj, hogy lány hanem, hogy annyira úgy képzeltük, hogy lesz két fiúnk, majd a harmadik lesz lány, ezt volt nehéz megemészteni.

hamarosan megszületik a remélem tényleg kislányom, mert már annyira beleéltem magam hogy lány, hogy rózsaszínben látom a világot:-)

2011. júl. 29. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!