Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt hogy egy icipicit csalódo...

Volt hogy egy icipicit csalódott voltál, mikor kiderült a baba neme?

Figyelt kérdés

Nem nagyon csak egy leheletnyit a lelked mélyén...

Van egy 14 hónapos fiam, és decemberre várjuk a második babát, ami a doki szerint nagy valószínűséggel lány lesz. Ennek persze nagyon örülök, csak mindig úgy képzeltem, hogy két kis tökösöm lesz, és majd eljátszanak egymással. Fiú-lány páros is jól elvan egymással? Engem bátyám elég sokszor elkalapált:(

2011. júl. 29. 20:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Az én kislányom (már 2 éves lesz 2 hónap múlva) nem mutatta magát az uh-on a 27. hétig, így én végig ringattam magam a hitben, hogy fiam lesz. Mert nekem fiam lesz! :D

Amikor a 4d-n megmutatták, hogy egyértelműen lány, én csak feküdtem és nem szóltam semmit. Nem leheletnyit voltam csalódott, hanem nagyon, de próbáltam elrejteni a családom elől. Amikor pár óra múlva egyedül maradtam, kitört belőlem a zokogás. De nem amiatt, hogy lányom lesz, hanem, mert előző este nem azért fohászkodtam, hogy a 4d uh mindent rendben találjon nála, hanem hogy fiú legyen! Nagyon szégyelltem magam, milyen anya leszek én...

Persze aztán én voltam a legbüszkébb, hogy milyen csodakislányom lesz!

Szerintem senkit ne furdaljon a lelkiismeret a csalódottság érzése miatt. Úgyis csak pár óráig tart... :)

2011. júl. 29. 23:09
 12/18 anonim ***** válasza:
50%
Én nagyon kislányt akartam, de sokáig teljesen úgy éreztem, hogy fiút várok. Már ez is nehéz volt, mert tényleg nem akartam fiút. Aztán a 20 hetes uh-n azt mondták, hogy valószínűleg kislány, de ennek még nem hihetek 100%-ban. Aztán két héttel később a 4D-n 100%-ra mondták, hogy kislány. Olyan, mintha egy álom vált volna valóra. Én nagyon csalódott lettem volna egy fiúval, de valószínű túl tettem volna magam rajta.
2011. júl. 30. 09:54
 13/18 anonim ***** válasza:
én nagyon úgy éreztem,hogy kislányom lesz,mert nekem csak kislányom lehet,aki bújós lesz.erre a 24. heti 4d-n kiderült,hogy fütyisünk lesz.én letörtem,kellett kb 2 nap,mire az agyamat átállítottam arra,hogy fiú lesz.most már 20 hónapos,igazi rosszcsont,de bújósabb,mint egy kislány.már nem cserélném el egy kislányért sem.
2011. júl. 30. 12:24
 14/18 anonim ***** válasza:

1. kislány után nagyon fiút szerettem volna. És bizony én is szivem mélyén csalódott voltam, hogy nem fiút mondtak. Reménykedtem is a szülésig hogy hátha tévedett a doki. De mikor megszületett ő lett az én picikém, úgy imádtam igazi kis bújós lányka volt és még most is az. A nagyobbik az csendeske, nem az a bújós fajta, ő meg a kis jóságos, szófogadó nagylányom.

Aztán sok év után még mindig áhitoztam egy kisfiúra. Igy mikor megmondta a doki hogy fiunk lesz és bizony egyértelműen látszott, hát nem is tudom azt az élményt leirni, boldogságot amit akkor éreztem. És igy tökéletes most a családom 2 lány 1 fiú. :)

Nekem 2 bátyám és egy nővérem van. Fiúkkal mindig jól kijöttem, a nővéremmel egészen addig rossz volt a viszonyunk amig férjhez nem mentem.

2011. júl. 30. 14:52
 15/18 anonim ***** válasza:
nagyon kislányt akartam....amikor megmondták, hogy fiú rettenetesen csalódott voltam...aztán megszoktam a gondolatot, amikor meg szemtől szembe találkoztunk először, rögtön szerelmes lettem:)
2011. júl. 30. 18:01
 16/18 anonim ***** válasza:
40%

nem mertem feltenni a kerdest, tok ugyanez a helyzet nalunk is

amikor terveztuk a babat, mondta a ferjem, hogy masodik gyerek mar mindegy milyen nemu..en hummogtem

aztan most kiderult, hogy lany lesz, a ferjem is olyan csalodott volt, meg en is

es nagyon furdal a lelkiismered, mert engem nem akart hazavinni anyuzkam a korhazbol mert lany lettem, es egesz eletemben "hibaztatott" miatta. :( en sosem fogom a gyermekem szemere vetni, es imadni fogom pont igy, ilyennek, de kicsit csalodott vagyok

az ismeretsegi koromben jo fiu lany testverekrol nem halottam, pedig csomot ismerek. emiatt is aggodok :(

2011. júl. 31. 12:27
 17/18 anonim válasza:
Én úgy voltam, hogy az első babánál kislányt szerettem volna, és a férjem is. Kiderült, hogy fiú, és nagyon összetörtem. Aztán megszületett, és imádom, egy tündér. Amikor a 2.-kal babás lettem, bíztam benne, hogy kislány lesz, habár nekem mindegy volt, de a férjemnek megszerettem volna adni a vágyát. Most kiderült, hogy kisfiú Ő is. Egy picikét csalódott vagyok, de biztos vagyok benne, hogy elmúlik ez a csalódottság is. Amúgy én is úgy képzeltem, hogy a fiú után fiú jön, és majd a játék, ruhák, stb. De a férjemnek szerettem volna örömöt okozni. Habár így is nagyon boldog, és az a lényeg, hogy egészséges a baba. A babód már megszületett, és remélem minden rendben van Veletek!!!!!!
2012. febr. 29. 09:35
 18/18 anonim ***** válasza:
59%

Ikreket vártam, 2 petéjűeket. Mikor azt mondták két fiú, nagyon csalódott voltam, mert fiú-lány párt szerettünk volna, de ha egyneműek, akkor inkább 2 lányt. Lombik babák lévén nem sok esélyen van újabb terhességre.

Már szülésnél tartottunk, akkor is azt éreztem, hogy soha nem lesz kislányom.

Aztán az "A" baba mégis lány lett. El sem tudom mondani az örömünket. Életem egyik legszebb meglepetése.

Tudom, hogyha mégis két fiú, akkor is ugyanúgy imádom őket, mint most, de lehet, hogy nem telne el nap, hogy azt ne mondanám magamba, hogy mi lett volna, ha...

2012. máj. 16. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!