Dolcee kérdése:
Csalódott vagyok. Sep.1-én ovuláltam teszt szerint. Az nap egybe is voltunk a férjemmel. De 7. ik napjára elkezdtem vérezni es körcsöltem ( egy betét egy nap) másnap is ugyan igy 3nap barnázás. Szerintetek esélyem sincs babára?
Figyelt kérdés
2017. szept. 10. 19:45
1/9 anonim válasza:
Nem sok! De ne görcsöljetek rá!
Ha viszont régóta nem jön össze akkor vizsgáltassátok ki magatokat!
2/9 anonim válasza:
Mi az a körcsölès??? 😀
Ne írd, hogy a telefonod javította, mert akkor az nem okostelefon, hanem hülyetelefon.
Egyèbkènt meg, ha már "egybe voltatok" a fèrjeddel, az esedèkes mensidet várd meg, aztán kombinálj! Ha nem jön meg, tesztelj! Ennyi!
3/9 anonim válasza:
A betétet meg cseréld ki legalább 4 óránként 😆
5/9 anonim válasza:
Mi van ezen az oldalon??
Ez itt nem bír egy èpkèzláb mondatot leírni, a másik a nőgyógyászati vizsgálattól vèli magát terhesnek...
Jesszus. Ez már fáj!!
6/9 A kérdező kommentje:
Hát elnézést a görcsölés helyett körcsölés sikerult. Gondolom te kedves hozzá szoló még az életbe nem irtál el egy betut sem. De azert köszi a hozzászolást.
2017. szept. 10. 22:10
7/9 A kérdező kommentje:
A hangsúj nem a betéten van hanem probáltam megfogalmazni a vér mennyiségét. Látom a gondolkodásod egyenlő a tyúk eszével ..
2017. szept. 10. 22:15
8/9 anonim válasza:
HangsúJ ????
B****** g ez durva!!!
9/9 anonim válasza:
Termèszetesen hibáztam már! De ilyen nevetséges indokkal nem akartam megmagyarázni a saját sötètsègem!
Mert ugye a g ès a k betű mèg csak egymàs mellett sincsenek a billentyűzeten, hogy csak úgy elüsd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!