Melyik tápszer maradjon?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kisfiam 7 hónapos. 3 hetes kora óta tápszeres Beba HA start pro-t kap. 4 napja a dmbe vettem neki beba HA pro 2. Igaz elnéztem mert sima beba pro 2 szerettem volna ami 6 hónapos kórtól adható. Megjegyzem ez a HA 2 horror áron van. És az ize is másabb mint a pro starté, nem is issza olyan szívesen a baba. Mi legyen szerintetek térjek vissza a ha pro startra vagy próbáljam meg a sima 2-est. Azt tudom hogy a ha pro startos 2 éves korig fel írja a drnénink. Igy az ár is kezdvezőbb. Nem igazán tudom melyik lenne jó? Köszönöm.2014. okt. 24. 07:52
1/2 anonim válasza:
Ha nincs tejallergias a csaladban sztem felesleges ha-t iratni. Hat hos kora utan ihat sima tapit. Mivel meg sokaig tapszeres lesz a baba en biztos kiprobalnek olcsobb megoldast mint a beba, mert annak az ara tenyleg horror. En a kislanyomnak a sima dm markas tapit veszem. 500 gramm a 2- es 1500 huf es most meg van hozza 25%-os kupon. Szereti a kislanyom, orommel issza, es nem latok minosegbeli kulonbseget egy markasabbtol. Ha bababonuszos vagy, ebben a honapban meg 0 pontert tudsz nyomtatni 25% kupont hozza. Sztem megeri kiprobalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!