Fajhat a baba pocakja attol hogy hypoallergen tapszerrol simara valtottunk? Dm baby love tapszer milyen? Bovebben lent
mi 3 hónapos korától vagyunk tápszeresek, Milumil HA tápszert ettük és pár hét után vettem babylove tápszert, nem HA, hanem normált és elkezdtem vegyesen adni neki a milumillal. AZ enyémnek semmi baja nem volt tőle és a gyerekorvos is azt mondta, hogy ha elfogadja a gyerek, akkor adhatom neki azt is.
Féléves koráig irattunk milumil HA-t és estére azt kapta, napközben hozzátáplálás és a babylove tápszer, de csak az 1-es BIO-tól lakott jól.
Most is a babylove 2-es tápszerét esszük a MIUlumil jó éjt tápszerével vegyesen. Azt mondta a doki, már nem ír fel akkor tápszert, mert nem jobbak mint a babylove és lassan amúgyis már csak este fog tápszert kapni.
az ára változó, a 2-es tápszer, ami nem bio, az most akcióban volt kuponokkal 1200ft, az újszülöttnek való tápszerük, ami csak tejből van, az azt hiszem 1700ft volt, a sima 1-es tápszer bio az kb 1600, a nem bio talán 1400-1500ft.
Lehet, hogy kb 100ft ot tévedtem, mert régebben vettem 1-es tápszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!