20 hónapos kisfiam még tápszeres. Adjak neki tehéntejet ( szüksége van rá a szervezetnek ), vagy maradjon a tápszer? ( milumil AR-es )
én is inkább tápszer párti vagyok
mi kb 18 hónapos korában áttértünk a tápszerről a tejitalra, és kb 23 hónapos korától kap tejet, de még csak keverve a tejitallal, az egyharmada tej, a többi tejital egyelőre
Én lányom 21 hós koráig kapott tápszert reggel-este, azóta tejet. Adtam volna tovább is a tápszert, de anyagi okokból áttértünk a tejre.
Ha még elfogadja a tápszert a kisfiad, és van rá pénzetek, szerintem is jobb. Persze néha igyon tejet is, az sem baj.
19-20 hós koráig kapta a Milupa Milumil Ha2-őt, majd a Milupa tejitalt (ezt is úgy kell adagolni mint a tápszert) Próbáltam már a tehéntejet is, de hasmenése lett tőle, ezért visszatértünk a tejitalra. Most 23 hós.
Először csak reggel adtam neki a tejitalt és este tápszer. Hogy fokozatos legyen...
Mi is úgy isszuk, hogy reggel tej kakaóval, vagy babakávéval, este pedig a tejital a vitaminok miatt.
25 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!