Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Amit nem evett meg kész tápit...

Amit nem evett meg kész tápit azt újra melegítve oda lehet adni neki?

Figyelt kérdés
2013. dec. 12. 11:24
 1/8 anonim ***** válasza:
23%
Tápit??
2013. dec. 12. 11:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem szerencsés, jobb ha mindig frisset kap. De egyébként ha megfelelően tárolod közben, vagyis hűtőbe teszed, aztán evés előtt felmelegíted (de nem mikróban), akkor baja elvileg nem lesz tőle. De azért ez lehetőleg ne legyen rendszeres, mert több a "hibalehetőség".
2013. dec. 12. 11:31
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Szia!10 hónapja úgy adom a lányomnak hogyha meghagyja akkor hűtőbe teszem és ha újra kell akkor mikróban megmelegítem + kiegészítem frissel.semmi baja nem lesz ha így adod a babádnak.a védőnönk azt mondta h lehet így.
2013. dec. 12. 11:35
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Természetesen nem öntöm ki ha jelentős mennyiség maradt.

Hűtőben tárold és egyszer újra lehet melegíteni.

2013. dec. 12. 13:33
 5/8 anonim ***** válasza:
7 hós kortól tápszereztem, előfordult, hogy újramelegítettem. Picibabánál nem biztos, hogy így tennék.
2013. dec. 12. 15:40
 6/8 anonim ***** válasza:
24%
mi az a tápi?
2013. dec. 14. 11:03
 7/8 anonim ***** válasza:
En soha nem szoktam ujramelegiteni. Kiontom rogton a maradekot, akarmennyi is a mennyiseg. A tapszeres dobozon is az all,h.nem szabad.En ugy gondolom,h.egy csecsemo tobb fertozesnek van kiteve, nem kockaztatok, nem erne meg korhazba kerulni ilyesmi miatt.(Meg lehet,h.kicsit santit a hasonlat, de nagy kavezok erthetik, a felmelegitett kave mar nem olyan jo. :-) ) Megerdemli a frisset a baba, megiscsak egy instant dolog a tapszer, ki tudja milyen reakciok jatszodnak mar az elkeszitett tapban. Szoval nem, semmikeppen sem. 2 gyerekes anyuka
2013. dec. 14. 11:46
 8/8 anonim ***** válasza:
67%

nem.. nem véletlen van ráírva a dobozra.

a másik meg az, hogy a kész tápszert melegítitek fel mikróban?! roncsolja a fehérjét meg mindent benne.. de ti tudjátok.

én mindig frisset csinálok neki.

aki (direkt) nem értené: tápi=tápszer..

2013. dec. 14. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!