Vki volt már Pécsen genetikai tanácsadáson? Mit csinálnak ott? És mennyi idő alatt van kész az eredmény? V egyáltalán h működik?
A nőgyógyászom javasolta h menjünk el párommal genetikai tanácsadásra, m fél éven belül 2 babát vesztettünk el, SAJNOS :(
December 2.-ára kaptunk időpontot. Hogy működik ez a tanácsadás? Azt tudom, h kikérdeznek mind a kettőnket, h a családban előfordult-e vmi betegség, meg mindent a családról és rólunk. De miket kérdeznek még? Hogyan döntik el, h kell-e vizsgálat?
(Remélem azt mondják, h minden rendben van velünk!!!)
Kérlek írjatok le minden kis részletet, hogyan működik!
Köszii
Szia! Képzeld ugyanebben a cipőben járok :-/
Engem is érdekel mások tapasztalata..
Üdv.
Es mi alapjan dontik el h kell- e vervetel? A csaladban nem volt semmilyen rendellenesseg!!!
Trombozis hajlam volt nagyszuloknel, magas vernyomas, visszer,cukorbetegseg, pikkelysomor, kb ezek vannak/voltak.
Jo lenne ha azt mondanak h minden rendben van es nem kell vizsgalat!!!
Akkor legalabb kicsit megnyugodnek!!! Honapokat varni az eredmenyre...pfff, remelem h vizsgalat nelkul azt mondjak u minden rendben van velunk!!!
Neked kellett vmilyen vizsgalat kedves utolso valaszolo?
En 28 leszek 2 honap mulva, parom 27. Az elso babanknal kb 8 a masodik babanknal 9 hetesen alt le a szive:(
Most volt egy honapja a 2.missed abomnak.
Nagyon szeretnenk mar ha a 3.babankkal majd minden rendben lenne!!!
3 honapot kell varnunk h probalkozhassunk.
Jelenleg nem vok terhes (SAJNOS)! :(
Tenyleg az lenne a legjobb ha mindket baba elvesztese csak veletlen lenne!!! Es a kovetkezo babat mar egeszsegesen a vilagra tudnam hozni!!!
Tegnap voltam fogaszati rontgenen, talalt a doki egy gyulladt gocot az egyik fogamnal. Olvastam mar nem egy ilyet h vkinek vetelese volt es gocot is talaltak. Lehet h veletlen, de...nem tudom.
Koszonom! ;) Uuugy lesz!!! ;))
Minden jot kivanok!!! ;))
A trombózis hajlam is lehet ok a vetélésre. Trombofília szűrést csináltak?
Genetikai tanácsadás egy nagy nulla, véleményem szerint. Ha nincs valami jellegzetes genetikai betegség a családban (nálunk nem volt), akkor nem ad magyarázatot a vetélésekre.
Szia.
Es neked mit csinaltak a genetikai tanacsadason?
Te is 2 babat vesztettel el? Mikor tort
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!