Vki volt már Pécsen genetikai tanácsadáson? Mit csinálnak ott? És mennyi idő alatt van kész az eredmény? V egyáltalán h működik?
A nőgyógyászom javasolta h menjünk el párommal genetikai tanácsadásra, m fél éven belül 2 babát vesztettünk el, SAJNOS :(
December 2.-ára kaptunk időpontot. Hogy működik ez a tanácsadás? Azt tudom, h kikérdeznek mind a kettőnket, h a családban előfordult-e vmi betegség, meg mindent a családról és rólunk. De miket kérdeznek még? Hogyan döntik el, h kell-e vizsgálat?
(Remélem azt mondják, h minden rendben van velünk!!!)
Kérlek írjatok le minden kis részletet, hogyan működik!
Köszii
Bocsi telorol irok es kicsit sz*rakodik.
Szoval neked mikor tortent? Talaltak vmit ami magyarazatot ad?
Azota van mar babad?
Neked h zajlott ez a genetikai tanacsadas? Pecsen voltal te is?
(Kell fizetni erte?) azert irtam zarojelbe m mindenkeppen elmegyunk ra akarmennyibe is kerul, csak azert tudjam h mire szamitsak.
Nem pécsi vagyok, egy másik megyei kórház Család és nővédelmi tanácsadó osztályán végeztek genetikai tanácsadást és ott adtak beutalókat egyéb vizsgálatokra és ott történt az eredmények kiértékelése.
Két gyerekem van, a nagyobb születése előtt egy, a kisebb születése előtt 4 babát vesztettem el.
4-et???? Uristeeen, nagyon sajnalom!
Mindket gyermeked azonos nemu?
Egyebkent jovoheten csutortokon megyek hematologiara, elvileg ott neznek versuruseget es trombozisra is.
Es semmi magyarazatot nem kaptal az 5 baba elvesztesere??
Ha mindket gyereked fiu v mindketto lany, olyat mar hallottam h vki nem tudja kihordani a lanyt v fiubabat, nalad is lehet ez volt a gond?!
Nekunk Ok lettek volna az elso babak :( Mindket alkalommal mar rogton, az elso honapban sikerult teherbeesnem, remelem kovetkezo babankkal mar minden rendben lesz!!! Nagyon varjuk mar!!!
A nagy 9 éves, ő fiú, a kistesó pedig lány, ő másfél múlt. Végül nálunk semmilyen magyarázat nem született a missed abortionokra.
Igazából már feladtuk, hogy legyen még gyerekünk, de másfél év kihagyás után az egyik "megfelelő pillanatban" úgy éreztem, hogy most sikerülni fog. Előtte védekeztünk, utána pedig megijedtem, hogy milyen felelőtlen voltam, úgyhogy a ciklus többi napján újra védekeztünk. El is felejtkeztem az egészről, mígnem kb két hétre rá egy jégkrém nagyon rosszul esett. A gyanúm beigazolódott.
Attól a naptól kezdve, habár nem voltam hívő, minden nap imádkoztam, hogy ez a baba egészségesen megszülethessen.
És az összes előző sikertelen terhességeim papírjait, leleteket, mindent kidobtam, eltávolítottam a lakásból.
Hat ez akkor tenyleg nagy rejtely, h miert tortent meg nalad egymas utan 4x!
Igazabol azt remelem h semelyik vizsgalaton nem talanak semmi gondot, es csak a termeszet muve volt a 2 babank elvesztese es h a kovetkezo babankkal minden rendben lesz!!!
Koszonom a valaszod es a segitseged, ha esetleg felmerulne vmilyen kerdes meg bennem, akkor remelem nem baj ha irok neked?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!