Most akkor hogyan csináljam? Meddig lehet ezt így? Bővebben lent
szia! Kismenyemnek a gösser citromos alkoholmentes sör volt a favoritja. ikrket szoptatott majd 1 éves korukig!!!!
az elsőt ő sem tudta sokáig szoptatni, ő is korábban jött és kicsi is volt(((
van olyan hogy laktációs tanácsadó.
nem tudom hol laksz, de ezen az oldalon szerintem találsz olyat, aki Hozzád közel esik!
A szoptatásnál jobb, kényelmesebb dolog nincs. ezt Te is tudod, mert csak próbálkozol :-) helyesen teszed.
Lehet, hogy rossz a technikád, vagy valami apróság miatt nincs elegendő tejed.
Én kikérném a tanácsát egy ilyen tanácsadónak.
A környékünkön Rózsa Ibolya a segitő, de ő most nem vállal tanácsadást, de jó dolgok vannak az oldalán.
tanácsolnám, hogy keress lakóhelyedhez közeli kollegát.
kivánom, hogy mielőbb megoldódjanak a problémáid, és sikerüljön elfelejteni a tápszeres táplálást :_)
üdv. Edit.
Szerintem is érdemes lenne egy szoptatási tanácsadót felhívni, hátha tudnának még segíteni.
Amúgy a tápszert mindig frissen készíts el, ne tedd a hűtőbe előre. Én úgy csináltam annak idején, hogy konyhában nagyjából elő volt készítve minden, ki volt mérve a víz a fazékba, és külön a por...stb. Amikor végeztünk a szopival, akkor felvettem büfizni, és egy kézzel tartva a babát, fél kézzel simán elkészítettem a tápszert. Alágyújtottam a víznek, picit melegítettem, áttöltöttem a cumisüvegbe (volt benne valami hőmérőszerűség is, ami mutatta ha túl meleg a víz, akkor még picit hűtöttem az üveget a csap alatt), aztán bele a por, és utána visszamentünk a szobába, és megitta a tápszert. Közben legalább büfizett is.
De megcsinálhatod mellretétel előtt is, és egy termosztáskába teszed amíg szopizik, ha nem tart sokáig a szopizás, addig nem fog kihülni.
Vagy a vizet előre kiméred a cumisüvegbe, és a vizet megmikrózod, ahhoz ki kell tapasztalni hány másodpercre állítsd a mikrót, de utána azt rázd össze mielőtt a port is beleteszed, mert nem biztos, hogy egyenletesen melegít. A kész tápszert viszont ne mikrózd, tönkreteszi benne a fehérjéket!
Hamar belejössz ebbe az egykezes mutatványba amúgy, 5 perc alatt kész a tápszer így is, annyit biztos kibír az öledben sírás nélkül.
Köszönöm szépen a válaszokat,mindegyik hasznos volt.A napokban sajnos a tej még apadt a kettőben van együtt nem egészen 20 ml.Inkább az éjszaka lesz gond,mert egyenlőre férjem segít de félek nem fogja bírni munka mellett a háromóránkénti ébredést.És a sírás kiküszöbölése főleg a nagy miatt volt fontos,hogy ne zavarja éjszaka.
Vettünk vízforralót,azzal egy pillanat és meleg lesz a már felforralt víz és tényleg szopi előtt vagy böfizés közben menni fog.Egyébként a nagyról maradt a cumisüvegmelegítő,de vízforralóval a idő még rövidebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!