Hogy csináljam a gyes lemondását ilyenkor?
Figyelt kérdés
Kislányommal még gyesen vagyok,nem szeretnék fél évnél többet lenni.Így elmennék táppénzre.Amúgy is veszélyeztetett voltam az elsővel is.Most újra várandós vagyok.Ha pl 11.én kiírnak táppénzre akkor én mikor adjam fel POSTÁN a lemondó nyilatkozatot?Most péntek,8.-a?Vagy hogyan is kell ilyenkor cselekedni?Ilyen lemondó nyilatkozatot lehet letölteni a MÁK honlapjáról?2013. nov. 7. 15:26
1/1 anonim válasza:
Kézzel megírhatod,hogy szeretnéd kérni x hó x napjától a gyes megszűnését,mivel....
Ha 15-én kiírnak táppénzre,akkor azzal a dátummal kérd a gyes megszűnését,akkor még azokban a napokban add fel,hogy fel tudják dolgozni időben-bár ezekkel nem szokott gond lenni,legalább is eddig nem volt,de most új rendszerük van :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!