A héten elválasztom a cicifüggő babámat, hogy csináljam?
Adsz neki cumit ? ÉS folyadékot mit iszik ? Baba tea vagy víz ?
Próbáld meg éjszaka cici helyett adni a teát vvagy a vizet ! Persze nem 20 percenként,mert ugye annyi idő alatt nem szonjazik meg.
Szóval első felkelés tea...második cumi..harmadik ölelés-simizés-dúdolás
Nappal még adhatsz neki.max fejd le és add cumisüvegből
Simogatni kell, felvenni esetleg, odabújni hozzá, az a lényeg, hogy érezze a jelenlétedet. És nem lesz egyszerű, de ha megvan az elhatározás, mindenképp tarts ki mellette. (Én azért tennék egy próbát, hátha mégis menne úgy, hogy nappal igen, éjjel nem.)
Valamennyit pedig, ha nagyon feszít, fejned kell, nehogy begyulladjon a melled. Sok sikert, kevés könnyet Neked!
Nappal mennyire cicifüggő?
Én már két gyerekkel csináltam végig, hogy nappal szépen elhagyták a cicit, "csak" azon aludtak el, éjszaka viszont kb. ugyanazt nyomták, mint a tied. Én csak az éjjelit vettem el tőlük, nem h gytam őket egyedül sírni, de nem adtam nekik cicit és kész. Az eleje nehéz volt, mert nagyon nehezen aludtak vissza nélküle, de napról napra jobb lett. A nagyobbik pár hét múlva elhagyta a nappaliakat is, a kicsi viszont még fél évig, vagyis 18 hónapos koráig szopizott reggel és este, az esti cicin elalvásról fokozatosan szokott le teljesen magától. Persze, ha szeretnéd, elválaszthadot már teljesen is a babádat, hiszen "nagy" már, ezt csak azért írtam le, mert lehetséges csak éjszakára elválasztani is, ahogy jónak látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!