Fontos! Cukkinit majdnem 8 hónaposnak hogyan? Most készítenék neki először, hogy csináljam, most kapná uzsira?
Figyelt kérdés
2013. okt. 14. 15:46
1/5 anonim válasza:
Megpucolod/kimagozod, megfőzöd puhára egy krumplival, levét leöntöd, leturmixolod és anyatejjel, tápszerrel vagy a főzőlével hígítod. :)
Babaszakácskönyvben olvastam azt a verziót is, hogy megsütöd és úgy turmixolod le, biztos úgy is jó. :)
2/5 A kérdező kommentje:
hálás köszönet Neked a gyors válaszért, már csinálom is gyorsan... :)
2013. okt. 14. 16:00
3/5 anonim válasza:
Ja, és még annyi, hogy legközelebb esetleg répát is tehetsz bele, vagy ha már eszik darabosat, akkor elég neki csak villával összenyomkodni a puhára főtt/sült cukkinit.
4/5 DeAnn válasza:
nem feltétlen kell hozzá tenni bármit is. én a sütőtököt ís natúr adtam. megfőzve persze és leturmixolva.
5/5 anonim válasza:
cukkinit répával pl megfőzni turmixolni, egy csepp olaj a végén. de én szoktam neki almával is főzni és rizzsel, azt nagyon szereti. egyébként tudom, hogy furán hangzik az alma cukkinival, de finom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!