9 hónaposnak először készítenék zöldborsófőzeléket. Hogyan kell passzírozni?
Figyelt kérdés
bocsi a kérdésért, de kezdő vagyok a konyhában..:(2010. máj. 20. 13:20
1/7 anonim válasza:
Megfozod, es utana egy szitan atnyomod. En amugy soha nem pasziroztam, hanem jol atturmixoltam a botmixerrel. Szerintem maceras a passzirozas.
2/7 anonim válasza:
Én turmixgéppel csinálom, de csak a borsót turmixolom, mert ha a krumplit is bele teszem, akkor elég habos lesz az állaga és a babám nem eszi meg. A krumplit csak villával szétnyomom.
3/7 A kérdező kommentje:
hát ez elég macerásnak hangzik...
és kicsi lyukú legyen a szita, igaz?
kanállal, vagy mivel nyomkodjam?
és ha sikerült átnyomni, akkor hogyan tovább?
2010. máj. 20. 13:32
4/7 anonim válasza:
Egy kis adagot beleteszel a megfőtt zöldborsóból egy kisebb teaszűrőbe,és kiskanállal rányomva paszirozod,elég macerás.Én most akarom majd kiprobálni simán adni a 10 hónaposomnak.
5/7 anonim válasza:
igen kislyukú legyen,amikor pedig átnyomod a belsejét az alján lekapargatod kanállal,mert magátol nem jön le,a héjja mehet a kukába.A másik kérdésedre válaszoltam már.Utolsó vagyok
6/7 anonim válasza:
Fontos h passzírozd és nem turmixold,mert itt pont az a lényeg h a héjja ne kerüljön bele. ha nem akarsz vele bíbelődni, akkor add bébiételből neki.
7/7 anonim válasza:
Krumplinyomót használok hozzá.Utálom csinálni, mert nem gazdaságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!