Hogy kell a zöldborsót passzírozni? Fokhagymanyomóval csináltam eddig. Van jobb ötlet? Mert így elég hosszadalmas.
Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 10:57
1/8 anonim válasza:
Én is éppen ezt akarok neki adni, én teaszürőn gondoltam, kanállal átpasszírozni
2/8 anonim válasza:
Igen,szűrőn kell át passzírozni kanállal,így nem megy át a hélya,ami hasfájást okoz.
3/8 anonim válasza:
Kis szűrőn kanállal átpasszírozva. Szerintem így is macerás:S
4/8 anonim válasza:
Soha nem passzíroztam, nem fájt a hasa. De ezt biztos gyereke válogatja. :)
5/8 anonim válasza:
Én is kis szűrőn paszíroztam neki, de csak egyszer. Aztán úgy döntöttem, hogy majd akkor eszik borsót, ha már a héját is kaphatja, vagy kapott üveges bébiételben :)
6/8 anonim válasza:
ha robotgéppel vagy turmixgéppel pépesíted, akkor nem fog tőle a pocakja fájni. Nekünk a gyerekorvos mondta, már a második gyereken is leteszteltem, működik.
7/8 anonim válasza:
Ugyanúgy csináltam, mint az utolsó hozzászóló:)
Egyszer elkínlódtam vele, ki is köpködte, utána egyszer megpróbáltam az üvegeset, azt sem ette meg.
Most már szereti, ma is azt csináltam neki köretnek.
8/8 anonim válasza:
Én krumplinyomón csináltam. egyeltalán nem macerás, egy nyomás és kész, a héjj benne marad a nyomóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!