Zöldbab és zöldborsófőzeléket hogyan készítsem el a 8 hónapos kisfiamnak?
Figyelt kérdés
Zöldbab és zöldborsófőzeléket hogyan készítsem el a 8 hónapos kisfiamnak?
Ha felnőtt üvegeseket veszek abból is elkészíthetem?
Írnátok recepteket,hogy készítsem el?
2010. aug. 11. 10:28
1/9 anonim válasza:
azt a receptet hogy egy krumplihoz 10 szem borsó ne is olvasd el..
ez pl.:
én is igy szoktam csak nyáron nyersből
vagy itt is szemezgethetsz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__98..
zöldbabot nem szoktam.
2/9 anonim válasza:
bocsánat ne nézd nem jó a link felnőtteknek való lisztes rántásos.
elnézést!!!
3/9 anonim válasza:
Szia! Borsóban tudok segíteni. Megpárolod, aztán nagyonbb lyukú levesszűrőn vagy ha van szitán áttöröd, mert héj nélkül javasolt adni. Ne add fel, az elején nehezen megy át a szűrőn, de egy pár perc után már elég látványosan kezd átpasszírozódni. Amikor ilyen idős volt, én még krumplival adtam neki, de szerintem csinálhatsz hozzá habarást tápszerből+rizslisztből. Így nagyon hasonló lesz, mint a "felnőtt borsófőzelék. Sok sikert!
4/9 anonim válasza:
Nyugodtan beránthatod vagy behabarhatod neki. Már 4 hósan ajánlott a lisztes ételek adása. Az enyém már 13 hós,de 8 hósan már azt ette,amit magunknak főztem.
5/9 anonim válasza:
harmadik vagyok. Az első válaszához annyit, hogy a 10 borsós dolog ténylge túlzás, de annyi igazságtartalma van, hogy tényleg vigyázni kell a borsómennyiséggel, legalábbis amíg teljesen meg nem szokta.
6/9 anonim válasza:
igen de a 10 borsós az 6 hósoknak ilyen ismertető jellegü
az első link babarecept a második innen a gyik-ről való de rántásos.. ha gondolja a kérdező azt is lehet.bár gondolom nem erre vágyik.
7/9 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel, szerintem a lisztet nem kellene még erőlteni. 4 hónaposnak pláne nem.
8/9 anonim válasza:
Utolsó voltam, legalábbis a rendes lisztet nem, a rizsliszt már jobb. Az üvegeseknél is sokszor használják.
9/9 anonim válasza:
Nekem azt mondta a védőnőm, hogy 8-9 hósan már főzelékből eheti a mienket (már ahogy nekünk csinálom), csak turmixolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!